Ausztriába hogyan éri meg kimenni dolgozni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a téma is már lerágott csont, de én most érkeztem abba a fázisba, amikor már nem elég az itthoni fizetés.
Hol ajánlott jelentkezni? Mire érdemes figyelni? Bármilyen hasznos tanácsot megköszönök.
Német nyelvtudásom: középfok, de nincs még róla papírom. Viszont egy befejezett főiskolai képzésem lesz, január végén, ami önmagában itthon nem ér semmit ugye.
Nem hosszútávra tervezek, csak 3-6 hónapra. Aztán ki tudja mi lesz. Nem egyedül mennék, hanem barátnővel, ő is hasonló paraméterekkel rendelkezik.
Köszi előre is a hasznos tanácsokat.
2015. dec. 28. 00:32
1/2 anonim válasza:
Előre ne fizess. Magyar bejelentéssel ne vállald.
2/2 anonim válasza:
Régóta Ausztriában dolgozunk, jelenleg itt is élünk a párommal. Jelentkezni szerintem közvetlenül a cégeknél próbálj, ne munkaközvetítőn keresztül, mert rengeteg a kamu hirdetés, a csaló. Nézegesd az ams-at-n, az at.indeed.com-on meg hasonló oldalakon az álláshirdetéseket és ha találsz valamit, add be a jelentkezésed interneten keresztül. Eddig mi még mindig így találtunk munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!