Hogy/hol tudok dolgozni 14 évesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék keresni egy kis zsebpénzt de még csak 14 vagyok,tudnátok ajánlani valamit?2010. márc. 24. 11:39
1/4 anonim 

válasza:

Megannyiszor volt ez a kérdés már feltéve, olvass vissza!
2/4 anonim 

válasza:

Ha laknak a környezetedben idősek, akkor megkérdezheted, hogy bevásárolhatsz-e nekik, vagy leviszed sétálni a kutyájukat, felolvasol nekik, elmész a gyógyszertárba. Ha udvarias és kedves vagy, akkor csekélyke "hálapénzt" biztosan kapnál. Ha családi házas a környék, akkor lehet fát vágni, füvet nyírni, gazolni, segíteni ültetni..stb. biztosan megköszönnék: sok kicsi sokra megy. Egyébként 14 évesen hivatalosan nem dolgozhatsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Visszaolvastam mielőtt kiirtam a kérdést és nem találtam nekem megfelelő választ.
2010. márc. 24. 13:17
4/4 anonim válasza:
én is 14 vagyok és énse találtam sehol leghamarabb csak 15 évesen lehet:/ max. protekcióval vagy ismerősnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!