Curtis69 kérdése:
Alpine Kft. / Biatorbágyon Összeszerelői munkával, fizetéssel kapcsolatban Valakinek, valamilyen tapasztalat?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2015. dec. 21. 16:40
1/3 anonim válasza:
Szia, ahol én dolgozok elég könnyű a feladat és normálisak délelőttös műszakban kezdtem, 5330ft/nap ha csak délelőttösbe vagy akkor ez kicsit karcsú de délutánosba hat után már pótlék jár meg itt is lehet vállalni túlórákat én mondjuk éjszakába is dolgozok.
2/3 Péter-1 válasza:
Nem pótlékot kellene adni, hanem rendes bért az ALPINE cégnél ! Kizsákmányolás !!!
3/3 Péter-1 válasza:
AZ ALPINE gyárban nagyon drága, luxus autókba gyártanak elektronikai egységeket Téged meg a takarítónő kiröhög, ha megmondod a fizetésedet ……… A cégnél csak a kamus diplomások keresnek aránylag jól !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!