Jogos, ha ezek után már nincs is kedvem dolgozni?
Ma is voltam egy helyen, ruhákat kellett válogatni 5 órán át, és sorba rendezni őket. De így, hogy bugyik: csipkés, csipke nélküli, mikroszálas, pamut, anyámkínja minden méretben növekvő sorrendben, méret és ár szerint, különválogatva márka, szín és kiszerelés szerint, a végén már zongott a fejem, és jojóztak a szemeim.
Ha a ledolgozott próbanapjaim kifizetnék, már milliomos lennék, de itt nem írja elő a törvény, így akár 3 hetet is dolgoztathatnak ingyen, és aztán közlik csak, felvettek-e egyátalán (2 hetet már húztam le így).
A ruhaválogatás mindössze 500€-t fizet, amiből 350€ a lakhatás, 100€ a kaja, és marad 50€, amiből fedezni kell a ruházkodást, a kozmetikumokat, a háztartási kiadásokat, félretenni az iskoláimra (az egyik havi 120€, a másik havi 80€), plussz létrehozni egy vésztartalékot, ha elveszítem a munkám, vagy elromlik valami.
Ilyen kilátások mellett már dolgozni sincs kedvem....
Te vagy az akinek meg a párja tanul és nem jut pénz csak a kötelezőkre?
Hát, jobb nincs, próbálkozni kell, egyszer csak felvesznek valahova, de érdekes, hogy sehova sem kellesz a próbanapok után ezek szerint? Fogalmam sincs a német helyzetről, de ha ott nem találsz munkát, akkor mit akarsz? Valamiből élni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!