Sokan nem szeretik a munkájukat?
Vajon mennyi ember van, aki maradéktalanul boldog a munkája kapcsán?
Ugye van az a mondás, hogy csináld azt, amit szeretsz és egész életedben nem kell dolgoznod.
Én most ezt érzem. A kollégáim a kisebb családom, vagy inkább a nagyobb, a munkám jó, bár a fizu még nem a legjobb, de nagyon jó lehetőségeim vannak.
De sok embernél nem ezt látom.
Egyetértek veled, nagyon sok ember nem szereti a munkáját. Ez azért van, mert nem mindenkinek van választási lehetősége, sokaknak kell azt csinálni ami van.
Én inkább azt nem értem meg, hogy valaki utálja a munkáját, akkor miért nem képzi magát a szabadidejében hogy valami más területen helyezkedjen el? Napi 2 órája mindenkinek lenne erre, egy év alatt 600-700 óra, elég sok könyvet el lehet olvasni, tudást felszívni ennyi idő alatt. De inkább marad a napi 2 óra TV.
Szerintem az emberek nagy része nem szereti.
Gondolj bele egy monoton betanított munka folyamatos műszakban, kevés pénzért. Ki szereti azt?
Én is ezt látom. De a mai fiatalok (vagy a korom beli huszonévesek) miért nem tanulnak?
Én imádom a munkám, de tanulok is közben, folyamatosan tágítom a látóköröm és fejlődök. Legalábbis igyekszem. Próbálok több lábat építeni. Mind olyan körben, ami érdekel és lelkesít.
Tudom, nem lehet mindenkinek ilyen munkája, de a legtöbben elkezdenek valamit tanulni, amit úgy gondolnak élveznek, aztán belefásulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!