Egy pályakezdő fejlesztőmérnök mennyi fizetést kérjen egy multinál?
Figyelt kérdés
Fél éve dolgozom fejlesztőmérnök gyakornokként a miskolci Bosch-ban. Most fogom megszerezni január végén a diplomám és szeretnék ugyanitt maradni, amit a főnök támogat, és mondta, hogy januárban megejtünk egy bértárgyalást.
Ebben szeretném a segítségetek kérni, hogy szerintetek milyen bérigényt mondjak, hogy ne legyen se túl sok se túl kevés? Ötletem sincs, hogy mennyit keresnek ott a fejlesztők, mert senki nem beszél a bérről.
Tehát szerintetek mennyit mondjak? Fél éve alatt rengeteg dolgot megtanultam, szinte ugyanazt csinálom, amit a mérnökök, csak leellenőrzik mielőtt hivatalos lesz. Tehát betanulás stb. számomra nem fog kelleni, másnap megkezdhetem a munkát. Gondolom ez is szempont.
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 12. 20:55
11/12 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel megosztom, hogy 350 000-t adtak végül kezdőnek, de mondták, hogy ez elég rohamos ütemben fog majd nőni az idő elteltével. Szóval elégedett voltam/vagyok.
2016. máj. 26. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!