Angliai munkára lehet "csak úgy" jelentkezni?
Még Magyarországon élek, most januárban fogom befejezni az egyetemet. Nézegetek álláshirdetéseket és a szemembe ötlött egy angliai munka. Igazából ezt véletlenül fedeztem fel, nem is a hirdetések nézegetése közben. Nem magyaroknak/külföldieknek szól a munka, de úgy érzem megfelelnék, és tárgyalási szintű angolnyelv-tudással rendelkezem, végzettségem is megvan hozzá. Ez afféle álommunka lenne számomra.
Lehet az, hogy elküldöm oda a jelentkezésemet, innen, Magyarországról? Nem kell hozzá ottani lakcím vagy ilyesmi?
Ha kellenék oda, hajlandó lennék kiköltözni, amúgy is gondolkoztam rajta, és most diplomázok, pont itt lenne a nagy lehetőség.
Hogy működik ha valaki így akar külföldre jelentkezni?
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Elég speciális munka, nagyon kevesen csinálják, mert a szakmának is egy nagyon specifikus ága. Én itthon is foglalkoztam ezzel egyetem mellett, szeretem csinálni, úgy érzem jó vagyok benne. És a hirdetést október közepén rakták fel, most oda van írva, hogy "még mindig" keresnek embert, nem lehet nagy túljelentkezés.
Megpróbálom mindenképpen, írok nekik, nem vesztek vele semmit. :)
A kezdőtőke meglenne az angliai induláshoz, és már eleve tervezgettem, szóval ha érdekelném őket, akár személyes interjúra is kiutaznék (tényleg álommunka ez nekem :D), aztán max. körülnéznék más állások ügyében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!