Más gyárakban is lehet beadni javaslatot?
Figyelt kérdés
Multinacionális gumigyártó cégnél dolgozok.
Nálunk van ilyen, hogy javaslattétel amit pénzzel jutalmaznak. Főleg munkavédelmi és költségcsökkentési javaslatokat várnak. Nálatok is van ilyen?
2015. dec. 5. 18:12
1/5 anonim válasza:
van, kaizennek hívják, az összes eddigi munkahelyemen volt ilyen
2/5 A kérdező kommentje:
És tudnál nekem írni 1-2 ilyen javaslatot ami nálatok beadásra került és megvalósult. Privátban.
2015. dec. 5. 18:27
3/5 anonim válasza:
nem, mert nem olvasom el ezeket részletesen, a másik meg, hogy amiért nálunk konkrétan fizetek, az termékspecifikus
a legutóbb mondjuk a srácok valamilyen újságban is benne voltak és kaptak díjat az egyik fejlesztésért
nem mellesleg meg, hagy ne én dolgozzak helyetted, hogy pénzt kapj!
4/5 anonim válasza:
Nálunk nem hogy van, hanem kötelező mindenkinek minimum havi 1-et írni. Pénzt viszont sose kap senki, lenyúlják a vezetők...
5/5 A kérdező kommentje:
Miért ne?
Ha gondolod írok én is neked, amiket én már leadtam és pénzt is kaptam érte.
Szerintem nincs ebben semmi rossz, főleg ha a javaslat munkavédelmi. Így kapunk érte pénzt mindketten ami jó és 2 gyárban is megvalósul egy balesetvédelmi ötlet, ami megintcsak jó.
2015. dec. 5. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!