Hogy tudnék elmenni állásinterjúra?
Nem kell halasztani. Ki fogod bírni.
Elmész egy ügyeletes gyógyszertárba és veszel Smecta-t vagy bármilyen székletfogót. Addig meg egyél sok banánt :-)
Úgy őszintén: egy munkáltató mit fog gondolni, s vajon fel fog venni olyan embert, aki már az állásinterjúra sem tud elmenni?
"Amikor elkezd menni, akkor van olyan, hogy egy hétig csak trónolok."
No, hát ha csak nem valami hiper-szuper végzettséggel rendelkezik a kérdező, tuti, hogy a mai világban nem fog várni rá a munkáltató. Vagy "üzemképes állapotba" hozza magát a kérdező vagy lehet, hogy el is köszönhet a munkától. (volt olyan ismerősöm, aki többször nem ment be dolgozni ilyen miatt - el is bocsátották)
Nem is biztos, hogy 1 hét múlva még lesz interjúztatás - lehet, addigra már rég kiválasztották az embert...
Gratulálok 5-ös - hoztad a Gyakori kérdések színvonalát :-(
Nagyon rossz életed van? örömöd leled mások sértegetésében? Sajnállak :-( De imádkozni fogok érted, hogy jobb életed legyen.
Igazuk is van a korábban szólóknak, meg nem is.
1-2 nappal szerintem el lehet tolni az interjút, ha erre nem hajlandó a főnök, én nem is akarnék ott dolgozni.
Az viszont igaz, hogy sok a jelölt, és lehet, hogy már a 3. interjú után döntenek, hogy kit vesznek fel, és az nem te leszel.
Szóval ha nem tudsz elmenni, akkor kérj másik, lehetőleg közeli időpontot, aztán vagy mázlid lesz, vagy nem.
Élő példa: A férjemet felhívták, hogy menjen interjúra, el is fogadta. Aztán 1 óra múlva felhívták a Nevelési Tanácsadóból, hogy aznapra tudnak időpontot adni, ez az az időpont, amire fél éve várunk. Én sem értem rá aznap, nagymamák nincsenek. Hát felhívta a HR-t, hogy sajnos családi okokból szeretne másik időpontot kérni. 3 nap múlvára adtak, hát ő is parázott nagyon, hogy emiatt elbukta. De felvették.
Jobban vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!