Mit tegyek hogy anyukám is támogasson?
14 éves lány vagyok.Tovább tanulni Művészeti suliba( www.begart.hu) szeretnék menni és valószínűleg felvesznek.
Anyum totál kiakadt mert ő jobban szeretné ha a nyelvi tagozatára mennék apum támogat mert van grafikus ismerőse és jártam hozzá foglalkozásokra és ő segített hogy jobban rajzoljak és nagyon tetszett még most is járok felvételi után mert tényleg nagyon szeretem és remélem nyáron is lesz rá lehetőségem :D De a lényeg hogy anyám ellene van de tudja hogy ugyse tehet ellenne semmit de akkor mijen az már ha ő a saját anyukám ebben nem támogat?!A legjobbbarátnőm és tanáraim hisznek bennem!És ha az álmaimról mesélek akkor anyum csak a száját húzza nekem mag nagy szám van és nem hagyom szó nélkül...-.- szal itt jönnek a viták!
Nyáron rengeteg ruhát szeretnék átalakítani meg varrni meg minden :D És azokból fotósorozatot készítenék.De nem igazán ismerem még a képszerkesztő progikat, tanulás helyett azokat probálom megismerni, és ebből mi van?Az hogy anyám megint csak vitázik velem...
Azért is megfogom neki mutatni hogy mire vagyok képes!És kész!De néha tényleg jó lenne ha támogatna...
Mit tegyek hogy támogasson?
Eddig midnent megtettem de mostmár hogy tudom mit akarok...és neki ez természetesen nem tetszik...
Köszönöm, megpróbálok nem foglalkozni vele...
De nekem már a művészet nagyon fontos és egy napot nem bírok ki 2-3óra rajzolás festés nélkül vagy csak egy kcisit firkálhassak- Tudom hogy a művészetből nehéz megélni, itthon :D jó máshol is....
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!