Melyik gazdasági diploma a legkönnyebb?
Figyelt kérdés
Nézegettem az álláshirdetéseket, és nagyjából mindenhol elfogadják a gazdasági diplomát. Matekból sajnos nem vagyok jó, 3-as lett az érettségim, most okj-s képzésen vagyok, de ez semmire nem jó, csak hogy legyen diákom. Egyik ismerősömnek sikerült bekerülnie 2es matekkal pénzügy ész számvitelre, de magántanárral még eddig egyszer sem bukott meg. Szorgalmam van, amúgy nem áll tőlem messze a matek, csak nehéz volt az érettségi. Amúgy mindig 4-es voltam. Gazdasági diplomával sok helyre el lehet menni, ezt láttam az álláshirdetéseknél, a mérnöki pálya nem vonz, sem az informatika. Ami tetszene, az tömegszak, és nem találni benne munkát, ezért nem is fogom elvégezni.2015. dec. 1. 12:40
11/11 anonim válasza:
Aki pesti egyetemen végez az nagy valószínűséggel Pesten fog keresni munkát, ahol sokkal több a munkalehetőség és ezért helyezkedik el könnyebben. Ha valaki Szegeden akar pl elhelyezkedni, annak egyáltalán nem fog ott előnyt jelenteni, ha Pesten végzett. Persze ha Pesten próbál elhelyezkedni vagy egy másik városba, akkor már lehet hogy hátrány. A munkaadók azt szeretik ha valaki abban a városban végzett ahol ők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!