Szerintek ez fair volta főnökömtől, ti mit tettetek volna?
Január elsejétől felmond nekem a főnököm,fél év utánn.Engem egy olyan lány helyére vettek fel, aki külföldre ment dolgozni a jobb fizetés reményében.
Most után hivatott a főnök, hogy ennyi volt, viszlát.Jön vissza a csajszi. Mivel ő már rendelkezik azzal a tapasztalattal, amivel én még nem így persze, hogy vissza fogja venni.
Tehát vissza vesz egy olyan embert, aki ott hagyta a céget, majd külföldre ment. Mivel nem a 12 óra munkához volt szokva és anyu is hiányzott inkább hazajött és visszakérte magát.
Szarul érzem magam miatta, mert jó kis hely volt és épp kezdtem jól belerázódni a munkába....:(Ráadásul direkt hansúlyozta a főnök,hogy hosszú távra keres,mert nem akar úgy járni mint az elődömmel aki lelépett külföldre,erre most visszaveszi...
Hát igen csak már egy másfél éve voltam frissdipomás munkanélküli,és örültem,hogy végre nem más nyakán kell ,élnem,van egy egész türhető munakhelyem,ahol még megkapom az emberhez méltó fizetés alját nagyjából(127 netto).Most megint kezdehetek előröl mindet,és még munkanéülire se leszek jogosult.
Én amúgy nem vettem volna vissza az ilyet,mert mi van,ha majd 1 év múlva megint lesz valami baja...A többiek azt mondják ezt egyszer már eljátszotta...És akkor is visszavették.Semmi extra tudást nem igényel a pozíció szóval nem arról van szó,hogy olyasmi amit rajta kívül csak 10-en tudnak egész Mo.-on...Mert akkor még megérteném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!