Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A lakhatási támogatás az egy...

A lakhatási támogatás az egy 100%-os támogatás?

Figyelt kérdés
Odáig tudom, hogy 12 hónapig jár, és maximum 100ezer Ft-ig adható, de ez teljes egészében fedezi az albérletet+rezsit, vagy csak hozzájárul?
2015. nov. 25. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100ezer az első 6 hónapra megy összesen. Egy hónapra (100/6)ezer a támogatás.
2015. nov. 25. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fedez semmit, csak "támogat".
2015. nov. 25. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Első szerintem rosszul tudja. Havonta jár annyi aztán egyre kevesebb.

Kérdező ezt csak te tudod mennyiért tudsz bérelni az adott helyen ahova költözöl.

2015. nov. 26. 07:29
 4/4 A kérdező kommentje:

állítólag az a régi rendszer. idei év elejétől fix 12 hónapig, tavaly meg még 18 hónapig járt, és azt hiszem 6. hónaptól járt kevesebb, legalábbis valami ilyesmit vettem ki a cikkekből, amit végigolvasgattam.

nem nagyon gondolkoztam még el rajta részletesebben, hogy hova, annyit tudok, hogy dunántúlon érdemesebb lenne szerencsét próbálni, inkább furgonos munkákat keresek, itt, konkrétan a dél-alföldi régióban meg elég karcsú a kínálat ilyen téren.

szfvár-on például már rezsivel ~60-70ezerért lehet találni albérletet jobb helyen. rosszabb helyen meg még olcsóbban is.

talán még ami nehéz az az, hogy az ilyen szállítmányozó cégek többsége nem szeret bejelenteni, ami meg ugye mindenképp kellene a támogatás igényléséhez...szóval ezért vagyok még egyenlőre inkább olyan puhatolódzó.

2015. nov. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!