Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy vészeljem át az éjszakai...

Hogy vészeljem át az éjszakai műszakot?

Figyelt kérdés

Részmunkaidőben dolgozom egy szupermarketben. Jövő héten egy nap este 8-tól reggel 8-ig leszek éjszakai műszakban (árufeltöltés). Eléggé megijedtem mikor megláttam a beosztásomban. A főnököm azt mondta, hogy ne aggódjak, mert maximum csak egyszer fordulhat elő, egy hónapban, hogy éjszakáznom kell.

Még csak egy hónapja dolgozom itt. Többnyire vagy délelőtt, délutánig vagy délutántól kora estig kellett eddig árut feltöltenem/ dolgoznom.

Hogy készüljek a 12 órás esti műszakra? Étel, ital esetleg gyümölcs? Tea vagy kávé? (Bár én nem kávézom, egyáltalán)

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 17. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Más választásod nem lesz, ki kell bírni. Ha előtte nem tudsz aludni, akkor ez van, majd az első éjszaka után úgy is fáradt leszel, napközben kialszod magad és a következő éjszaka már könnyebb lesz. Ugyanaz, mint nappal, semmi extra.
2015. nov. 17. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:

"ez a baj egyes emberekkel megijednek egy kis munkától !"

Csak hát az ideális munka nem éjszakai műszakos, és a legtöbben érthetően nem is ilyenre vágynak. "Normális" ember nappal dolgozik. Én inkább legyek munkanélküli, mint egy szellemi-fizikai roncs, mint itt egyes pökhendi undok hozzászólok!

2016. febr. 6. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!