Tényleg ennyire kegyetlen a TESCO-ban dolgozni?
A TESCO-ba jelentkeznék 4 órás kasszás állásra, mert mellette tanulni szeretnék. Kíváncsi voltam, hogy mennyi lehet a fizu, így rákerestem. De, sok olyat olvastam korábbi kérdésekben (2011,2012-es kérdésekben) hogy kegyetlenek a főnökök, alig akarnak szünetet adni, pl 4 órás a melója de 8-at kell dolgoznia (jó oké, azt 2 napnak számítják, de akkor is), vagy hogy 6 órás de 4x12 órázott egy héten, meg alig akarják a szünetet megadni és ilyenek.
Ez még mindig igaz? Tényleg ennyire embertelenek a körülmények a TESCO-ban?
A 6-os tökéletesen összefoglalta. A kiskereskedelmi multik közül a Tesco jelenleg az egyik legjobb munkahely - munkavállalói szempontból.
Ezen leginkább a beléptetőkapus munkaidő nyilvántartás segített, ezzel 100%-ban kiiktatva az "elvárt túlórát" amit persze nem szeretnek kifizetni ill. azt, hogy nem engednek ki szünetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!