Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valós internetes munka létezik?

Valós internetes munka létezik?

Figyelt kérdés

2015. nov. 10. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak áruba bocsátható tudás kell hozzá.
2015. nov. 10. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Igen. A hirdetésekre kattintgatós meg kérdőívkitöltős dolgok azonban nem ebbe a kategóriába tartoznak.
2015. nov. 10. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Megfelelő tudás nélkül nem létezik.
2015. nov. 10. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, pl. fordítás ami a neten található rendszerben zajlik.
2015. nov. 10. 17:50
 5/7 laszlogelly válasza:
0%

Igen. Bekapcsolódhatsz a Google Adsense programjába saját weboldaladdal. De léteznek egyszerübb megoldások is például a linkrövidítők. Ezzekkel ugy tudsz pénzt keresni hogy egy egy másik személyt ráveszel h kattintson rá. (Filmes oldalaknál vagy fbon van inkább használatban)

A legjobb linkrövidítő ami fizet is: adf(pont)ly/?id=3062904

Ezeken kivül még részt vehetsz affiliate programokban.

2015. nov. 10. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös :D és ilyen jól keresel vele, hogy még itt is kénytelen vagy a saját linkeddel hirdetni? :D

pont ezért írták a fentiek is, hogy az ilyen kattingatós hülyeségekkel te sose fogsz értékelhető eredményt elérni.

senkinek sem érdeke(pláne nem egy tök ismeretlen embernek), hogy a te linkeddel regisztráljon...

2015. nov. 10. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:

2-es, de igen, ezek a dolgok pont ebbe a kategóriába tartoznak.

Én sem hittem benne, mert évekig keresgéltem, de aztán sikerült elkapni a fonalat, és azóta kitapasztaltam hogy melyik kattintgatós és kérdőívezős oldalak fizetnek.

Nem keresek annyit, amennyit egy rendes, bejárós munkahellyel keresnék, de nekem jelenleg ez is nagy segítség, ami ezekből jön be.

2016. jan. 17. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!