Átlag mennyi idő alatt lehet munkát találni?
két dologtól függ.
az egyik, hogy mennyire piacképes a szakmád, a másik, hogy mennyire vagy hajlandó eltávolodni a jelenlegi lakóhelyedtől.
nekem annó hamarabb volt állásom, mint diplomám. Egyrészt kellettem, mint szakember, másrészt nem zavart, hogy a világ végére kell mennem.
Hát igen igaza van az első válaszadónak! Sok mindentől függ.
Én is friss diplós vagyok, ráadásul elvileg hiányszakmában (mérnök). Kb. Július közepétől keresek állást és még nincs, illetve egy cégtől a választ várom, ott már voltam interjún, egy másiktól azt várom, hogy behívjanak (elvileg a jövő héten hívnak) és van még egy konkrét ajánlatom, viszont a másik 2 céghez képest kb 40%-kal levesebb fizetést ajánlottak, így kértem haladékot.
Nehéz a döntés sajnos!
Viszont ha hajlandó lettem volna másik városba menni dolgozni, akkor már talán kb 1 hónapja lenne munkám, viszont egyelőre úgy gondolom, hogy egy bizonyos összeg alatt nem éri meg elmenni(és annyit nem sok cég fizet az országban :) ), mert a költözéssel annyi pénz elmenne (albi, rezsi, kaja, stb), hogy még alacsony fizuval is jobb itthon maradni, ráadásul ide köt minden: család, barátok, barátnő. Ott meg egyedül lennék, mint az ujjam...
Ezen az oldalon megtalálod a lakóhelyed közelében lévő munkaerő közvetítőket:
Hozzájuk is bemehetsz, hátha tudnak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!