Ha voltál munkanélküli mennyi ideig tartott?
Figyelt kérdés
Nekem jövőre lesz a 5.-dik év ha addig se lesz semmi.2015. nov. 9. 15:10
21/23 anonim 

válasza:

5 pokoli évig. Pedig árkot is hajlandó lettem volna ásni. Nem létezett olyan, számomra ismert munka, amire ráragasztottam volna az "alja" jelzőt, tényleg bármire hajlandó lettem volna.
22/23 anonim válasza:
Sajnos vannak olyan települések ahol valóban szörnyen nehéz találni bármit is. A költözés szintén pénzbe kerül és előfordulhat hogy sehogy sem tudja összeszedni a pénzt a költözésre annyira nincsen még ennivalóra sem. Nem mindenkinek az akaratával van a baj higyjétek el. Persze valahol jogos az hogy 5 év alatt nem ártana alkalmi munkákat találni akár. Valóban el kell vállalni minden lehetőséget még akkor is ha csak egy két alkalomról lenne szó és ha nem igazán tetszik akkor is próbálkozni kell mert egyre jobban elszoksz a felelősségtől a végére és az nem jó mert egyre nehezebb lesz újra munkába állni majd. Én nem vagyok ellened kedves kérdező és a válaszolók ellen sem. Tényleg csak neked akarunk jót hogy ha akármilyen lehetőség jön legyen erőd elvállalni
23/23 anonim 

válasza:

Mivel úgy érzem, kicsit nekem is szól az utolsó válasz (hiszen én 5 évig nem találtam munkát) hadd jeleztem, hogy az alkalmi munkák zömére is a minél iskolázatlanabb embereket keresték. Tudom, hiszen ezeket is számításba vettem és szembesültem azzal, hogy még oda sem vagyok jó, mert nem vagyok elég egyszerű.
Ezt csak azért mondom, mert te is hajlamos vagy megróni azt, aki ilyen sokáig nem talál munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!