Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell majd csinálnom majd...

Mit kell majd csinálnom majd a gyárban?

Figyelt kérdés

18éves vagyok múlt héten otthagytam az iskolámat (szakiskola vendéglátás) már csak fél évem lett volna de nem szerettem ezt a szakmát.

Be adtam egy munka kölcsönzőhőz az önéletrajzom és holnap kell mennem "tesztet,, írni a gyárba azt megsugta hogy mi lesz a tesztben szóval az menni fog.

De velem mit fognak kezdeni ott?

54kg vagyok vékony

3műszakot kell vállalnom heti 2nap szabad

604ft az óra bérem.

Könnyü lesz a munkám?

Figyelembe veszik a testi adotságaim?

Vagy ott egy kutyára megy aki fiu ide aki nő az oda?

köszönöm a válaszokat

2015. nov. 8. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Kutyát se érdekli, ha nem bírod, van kapásból 20 másik ember a helyedre. Azt nyilván te sem gondolod komolyna, hogy könnyű lesz.
2015. nov. 8. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell csinálni amit mondanak, visszapofázás és grimasz nélkül, különben mehetsz.

Ezt a fél évet már kihúzhattad volna akár fél lábon is.

604ft-os órabér? Ez gondolom bruttó és nem nettó. Amúgy vicc kategória.

2015. nov. 8. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
2: Ez pont a minimál órabér összege nettóban.
2015. nov. 8. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel hogy milyen a testalkatod,jól írják,grimasz nélkül mosolyogva.Ha nem birod gyorsan lapátra tesznek.
2015. nov. 8. 20:21
 5/9 A kérdező kommentje:

3hónapig ennyi csak aztán 705ft/óra

de mit pakolni vagy én is gyártosori operátor?

vagy be raknaknak a nők közé csomagolonak?

2015. nov. 8. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
bármelyik lehet a három közül,együtt érzek,én is gyárimelós vagyok
2015. nov. 8. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt majd eldönti a közvetlen munkahelyi vezetőd. Minden munkahely más-más. Én érettségi után 2 évig voltam könnyű fizikai munkán, 43 kg-os nőként. Szerettem csinálni, nem volt nehéz és ülve dolgoztunk.
2015. nov. 8. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:

50 kiló, 175 centi, egész nap könnyű fizikai munkát végzet 650 es órabérért 3 műszakban. Testalkatom miatt hátrányban vagyok mivel nap végére erősen csökken a hatékonyságom :D, de a csoportvezető ilyenkor úgy motivál hogy leordítja a fejem be se jöjjek dolgozni holnap. Én ezt meg totál leszarom, ha nem tetszik neki akkor majd kirúg, úgyis jön helyettem valaki más aki vagy vékony, vagy túlsúlyos. (Ők még kevésbé bírják ezt a melót, de őket kevésbé basztatják ahogy észrevettem.)

Itt is szét vannak választva a nők és a férfiak, de egy férfi csomagoló, vagy minőség ellenőr sincs.

2015. nov. 9. 02:45
 9/9 anonim ***** válasza:

" 2: Ez pont a minimál órabér összege

nettóban."

Bruttoban. 604 Ft az a brutto minimalber. 396 Ft a netto. Még 400 se sajnos :(

2015. nov. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!