Mit kell majd csinálnom majd a gyárban?
18éves vagyok múlt héten otthagytam az iskolámat (szakiskola vendéglátás) már csak fél évem lett volna de nem szerettem ezt a szakmát.
Be adtam egy munka kölcsönzőhőz az önéletrajzom és holnap kell mennem "tesztet,, írni a gyárba azt megsugta hogy mi lesz a tesztben szóval az menni fog.
De velem mit fognak kezdeni ott?
54kg vagyok vékony
3műszakot kell vállalnom heti 2nap szabad
604ft az óra bérem.
Könnyü lesz a munkám?
Figyelembe veszik a testi adotságaim?
Vagy ott egy kutyára megy aki fiu ide aki nő az oda?
köszönöm a válaszokat
Azt kell csinálni amit mondanak, visszapofázás és grimasz nélkül, különben mehetsz.
Ezt a fél évet már kihúzhattad volna akár fél lábon is.
604ft-os órabér? Ez gondolom bruttó és nem nettó. Amúgy vicc kategória.
3hónapig ennyi csak aztán 705ft/óra
de mit pakolni vagy én is gyártosori operátor?
vagy be raknaknak a nők közé csomagolonak?
50 kiló, 175 centi, egész nap könnyű fizikai munkát végzet 650 es órabérért 3 műszakban. Testalkatom miatt hátrányban vagyok mivel nap végére erősen csökken a hatékonyságom :D, de a csoportvezető ilyenkor úgy motivál hogy leordítja a fejem be se jöjjek dolgozni holnap. Én ezt meg totál leszarom, ha nem tetszik neki akkor majd kirúg, úgyis jön helyettem valaki más aki vagy vékony, vagy túlsúlyos. (Ők még kevésbé bírják ezt a melót, de őket kevésbé basztatják ahogy észrevettem.)
Itt is szét vannak választva a nők és a férfiak, de egy férfi csomagoló, vagy minőség ellenőr sincs.
" 2: Ez pont a minimál órabér összege
nettóban."
Bruttoban. 604 Ft az a brutto minimalber. 396 Ft a netto. Még 400 se sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!