Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » PEPCO állás. Van olyan aki...

PEPCO állás. Van olyan aki itt dolgozik és tudna véleményt mondani? Milyen a bérezés, munkaidő?

Figyelt kérdés
Bármilyen információ érdekel!
2015. nov. 7. 15:18
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Én most jöttem el onnan. Igazából úgy is nézett ki hogy jó munkahely aranyosak a munkatársak és a vezetök is, de sajnos csalódnom kellett.

Először is az utóbbi időbe 06:00-ra kezdtem el dolgozni járni 18:30-ig. Ezzel nem is lett volna gond, csak volt olyan hogy 4 napot egybe toltam 1 nap pihi és mehettem vissza. A fizetésem 160.000 forint volt.

Az elmúlt időbe lettem figyelmes egy- két érdekes dologra. Ha nem volt bent az üzletvezető elhordták mindennek, bár ezt a többi dolgozóval is megtették gondolom így engem is lehordtak, de ha bejött akkor meg nyalták a seggét.

Ment a szarkavarás ezerrel.

Telefon nem lehetett nálam, szigorúan a szekrénybe. Csak ezzel az volt a bajom, hogy ha valami baj van hívhatnak engem akkor se érnek el.

De voltak akiket nem érdekelt. Volt, hogy vállfát akartam kérni, és 3-an voltunk én a kasszába a két másik dolgozó meg bent a szocban beszélgetett meg nyomta a telefont, de ha én tettem volna el sem tudtam volna képzelni mit kapok, ja és ebben az a szép hogy nem lehettem volna kint egyedül, mert ha például valakit lopáson veszek észre akkor utána se mehettem volna mert a pénztárt nem hagyhatom el.

A másik mindig mosolyogj neked ne legyen problémád mert akkor bunkó vagy.

Hajtós munka nagyon, haladni kell. A pénztáros is aki ott van ugyanúgy tölti a boltot.

Én nagyon elfáradtam sokszor, alig voltam otthon, mire haza értem semmihez nem volt erőm, pedig ott volt a házi munka is. Szóval egyáltalán nem család centrikus.

2021. dec. 2. 20:35
 12/19 anonim válasza:
100%
A komáromi üzletben a belét kihajtják az embernek. Van, hogy 13-14 órát kell nyomni. Szünet alig. Elvárják, hogy megszakadj minden nap. 3-4 ember helyett gyakran csak 2 van. Vannak nagy céges elvek, de a valóság az ellentéte. Eszköz vagy akit használnak. Semmi több.
2022. márc. 24. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én nemrég dolgoztam a gyáli logisztikai központjukban. Hol is kezdjem.. igérnek fűt fát, a negyede ha lesz belőle. Elváràsok na azok vannak, emberség semmi. Kezdeném azzal hogy azt ígérték, hogy 3 hónap után(próbaidő) jár céges öltözék. Ennek se híre se hamva nem volt. Akkor megemelkedik a brutto 330k alapbér 15%..erről se hallottak utána semmit sem. Akkor szezon alatt (oktober-december) nem engedik kivenni a szabadságaid kivéve “ha olyan fontos dolog van”..persze azt ők döntik el neked mi a fontos. Persze ezt az egészet elfelejtik veled közölni. Egy droid munka tele migránssal meg vendégmunkással. Idegölő hangulat és kutyába nézik az embert.. a főnökség többnyire inkompetens nyócosztály. Tisztelet a kivételnek, a baj, hogy kevés van. Akkor ha éppen nincs munkád mindenféle munkakörön kívüli szarra befognak. Én pl szemetet szedtem az udvaron, szikével vagdostam fóliát meg mindenféle ilyen baromságokat amihez semmi közöm. Még folytathatnám.. Egy igazi utolsó alja cég amelyik kihasználja csak az embereket különösen a bércégeseket. Azt is fontos kiemelnem hogy zsarolják az embert a bónuszával, juttatásával. Persze jogilag minden le van vajazva amit te nyugodtan konstatálsz a szerződés aláírásakor. Mielőtt lejárna a hat hónapod amikor àt kellene vennie a cégnek akkor indoklás nélkül kivágnak hiába dolglzol vagy akàrmi. Ha lejár a kilométered mehetsz amerre látsz.

Aki csak teheti kerülje el őket.

2024. jan. 23. 04:52
 14/19 anonim ***** válasza:

13. Vagyok.

Még hozzátenném:

Imádják hangoztatni hogy ők egy európai, ezesetben Lengyel cég.

A valóság viszont az hogy kínai, mely európainak van állcázva.

Hogy értelmet nyerjenek a miértek..

2024. jan. 23. 05:04
 15/19 anonim válasza:
Utolsó pont most akartam hozzájuk önéletrajzot beadni de ez így iszonyat kiábrándító🥹 A nettó fizetésed mennyi volt ott?
2024. febr. 5. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Átlagban olyan 350-80 volt szezonon kívül. Szezonban 4-500 között nagyban ingadozik. Nekem a bónuszom volt legingább irányadó de azzal is ment a trükközés. Elég szar 3 műszakban, fizikai munkára.

Ja és azt eljelejtettem írni, hogyha 5 napnál vagy többet táppénzen mert mondjuk eltörik a kezed akkor egy évre megvonják a szép kártyádat is. :D

2024. febr. 5. 21:46
 17/19 anonim válasza:
Milyen végzettséggel mentél a pepcoba? Sima eladóival vagy +érettségi?
2024. febr. 5. 22:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem üzletben dolgoztam hanem a logisztikai központjukban. Ide nem kérnek semmit sem, akkor se ha feljebb jutsz. Kizárólag azt, hogy legyen két kezed meg két lábad és ne legyél sárgalapos. Ennek köszönhető, hogy ennyi egysejtű van.
2024. febr. 5. 22:49
 19/19 anonim válasza:
100%
Pepcoban dolgozó csajok közül sok a p*csa.. Felvesz egy feszülős farmert és azt gondolja, hogy valami díva lenne..főleg ha kirakja a bájait is.. meg ott támaszkodik és néz mintha semmi dolga nem lenne. A többségük kétszínű. Nem egyszer voltam vásárolni és elèg ocsmány jelzőkkel illették a kollégákat. Semmi pénzért nem dolgoznék egy ilyen helyen.
2024. jún. 5. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!