Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozott már telefonos...

Valaki dolgozott már telefonos értékesítőként?

Figyelt kérdés
Milyen a munka? Átlagban mennyi lehet a fizetés? Irodai körülmények? Van saját asztal vagy egymás mellett mindenki? Lehetőleg értelmes válaszokat.

2015. nov. 2. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

5x8 órában voltam, óránként 550 ft-ért. Ez volt az alap, erre jöttek a jutalékok, amik interjún elérhetőnek bizonyultak, a valóságban senki sem érte el.

Zsúfoltan voltunk egymás mellett, hangzavar volt, a gép folyamatosan kapcsolta az embereket, sokszor volt, hogy egész nap pisilni sem tudtam elszaladni!! Hiszen akkor kirúgnak, vár a helyemre 100 másik..

2015. nov. 2. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen. Orankent 300 ft-ot fizettek... Erre jott a jutalek, ami gyakorlatilag nem lehetoseg volt, hanem elvaras. Kb. orankent 2 termeket kellett tudni ertekesiteni. Amivel elertuk a 600 ft-os orabert.

De ezt lehetetlen volt elerni. Ugy meg a keves fizetes mellett meg cseszegettek is.

Irodai korulmeny volt, eloadtak persze a vezetok, hogy milyen komoly ceg, de egymas mellett volt mindenki, sokszor zavart is, hogy hangosan beszel a mellettem ulo, foleg ha meg a vonal is gyenge volt, igy alig hallottam az ugyfelet. Nagyjabol 32 ezer forintot kerestem ezzel 3 het alatt, 6 oraban. Amikor megkaptam a fizetesem, fel is mondtam, mert ez epp hogy a munkabajarasi koltsegeimet fedezte...

2015. nov. 2. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem egyforma minden telefonos értékesítői munkakör...

Én egy évig dolgoztam egy nemzetközi cégnél, ahol nem kellett idegen nyelvtudás. A munkakör viszont nagyon bonyolult volt, a legtöbben az első pár hétben kihullottak. Ez pl. egy informatikai iskola volt, ahol az egész családdal kellett beszélnünk, mindent elintéztünk telefonon keresztül, hogy a személyes értékesítéssel ne legyen probléma. Tehát egy-egy beszélgetés akár 1-2 óra is lehetett. A megkötött szerződések után kaptuk a pénzt + volt egy minimális alapbér.

Ez úgy festett, hogy aki teljesített a próbaidő alatt, az 4 órában olyan 40-60ezer között keresett, 6 órában 60-100 között, 8-ban pedig 90-200ezer között. Nettóban persze.

A munkakör - attól függetlenül, hogy profi vagy, és mentorálsz, illetve nagyon jó a teljesítményed - nagyon megterhelő lelkileg. Én ezért váltottam! Imádtam a munkatársaim, nagyjából a főnökeim is - de a telefon másik végén sok-sok megkeseredett, szemétláda emberrel találkozol sajnos. Bár, voltak olyan munkatársaim, akik megtanulták ezt is kezelni :)

Te milyen munkakörökben dolgoztál eddig?

Miért pont ez a munkalehetőség keltette fel az érdeklődésed?

2015. nov. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!