Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Első munkanap? Hogyan tudnék...

Első munkanap? Hogyan tudnék nyugodt maradni?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem műszaki eladó pozìcióra az Auchanba. Diákkènt anno dolgoztam ilyen területen a Media Marktban, ott nagyon meg voltak velem elègedve. A vezetővel konkrètan haverok lettünk. Be is hìvtak az Auchanba, tesztìrásra majd a sikeres tesztìrást követően elbeszèlgetèsre. Ott különfèle eladással, èrtèkesìtèssel kapcsolatos dolgokat kèrdeztek. Ketten voltak. Mondták, hogy jók a műszaki ambìcióim, látszik hogy èrtek hozzá. Mondta a HR-es, hogy árufeltöltő beosztásban tudnak egyenlőre feltüntetni, mivel nincs meg a műszaki eladói papìrom. De ha bizonyìtok a műszakin, akkor egy idő után megcsináltatják velem a papìrt.

Hètfőn kezdek, reggel 8kor. Hèt elejèn azt mondtam hogy nem leszek ideges, de 1 nappal a kezdès előtt már más a helyzet... Elèggè fèlek, senkit nem ismerek, új hely, új lègkör... Hogy tudnèk nyugodt maradni? Nem akarok egèsz nap idegbe lenni.

2015. nov. 1. 08:56
 1/5 anonim válasza:
100%
Szia!Nekem ez szokott bevállni hasonló helyzetekben: citromfű tea!Megnyugtat,ellazít.
2015. nov. 1. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

tesztírás? mi a tököm?

eladói posztnál?

Nevetséges hogy tesztekkel versenyeztetnek aztán minibérrel kínálnak meg...

2015. nov. 1. 09:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát sajnos igen. 2 fordulós volt a felvételi eljárás. :) Ez a mai világ. De mindegy, nem innen szeretnék nyugdíjba menni, de ahhoz hogy komolyabban elinduljak, pénzre van szükségem. Van normális IT végzettségem, 2 nyelvet beszélek, azonban tapasztalatom nem sok. Sok olyan helyre kellettem volna már a szakmámban, ahová sajnos jogosítvány volt a követelmény. Ugye rendszergazdának. Az pedig sajnos nincs. Ez pedig egy jó hely lesz arra, hogy gyűjtsek pénzt, letegyem a jogsit és viszlát. Érdekel a műszaki eladói rész is, szeretek segíteni embereknek, tanácsot adni. Átmenetileg, rövid időre jó lesz ez. Csak kicsit stresszelek, mégis új lesz minden....
2015. nov. 1. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
44%

" Van normális IT

végzettségem, 2 nyelvet beszélek,"

Akkor minek mész arufeltoltonek?!

2015. nov. 1. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
:D Elébb írtam. Sajnos nem tehetem meg hogy itthon üljek, várva hogy mikor szólnak egy nagyobb cégtől. Folyamatban van most is több másik, egy helyi fejlesztő cég is. Viszont nem tehetem meg, hogy várjak még addig is, hónapokig húzzák a felvételt. Illetve, azt is írtam, hogy nincs jogsim, 23 vagyok. Manapság már a jogosítvány is olyan, mint az érettségi, alapkövetelmény. A jogsi hiánya miatt buktam már el kb. 6-7 rendszergazdai melót az elmúlt 3 hónapban.... Nem árufeltöltő leszek, műszakis leszek, csak a megnevezésem lesz az, mivel nincs hozzá papírom, tapasztalatom viszont már van benne. Inkább 8 órás, nappali (2 műszakban) "eladóskodok" addig is, mint 3-4 műszakban száradjak egy gyárban, ugyanennyiért.
2015. nov. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!