Vagyonőr öltözet?
változó.
nekem van olyan ismerősöm, aki a MOL-ban vagyonőr, neki adják a ruhát meg a bakancsot, és abban megy dolgozni meg haza is.
de ha akarja akkor van bent öltöző is.
egy másik ismerősöm a SPAR-ban vagyonőr, neki is lehet menni-jönni a munka ruhában.
szerintem ez vagyonőr cégtől függ mit engednek meg, meg talán helytől is, hogy hol van lehetőség átöltözni.
Ez a cégtől és a helytől függ.
Sok helyen öltöző sincs. Sokszor a munkavégzés helye (pl. Spar) enged kegyelemből a saját öltözőjében öltözni.
Hazamehetsz vagyonőr ruhában is, ezért látsz kora reggel és késő este az utcán annyi formaruhás biztiőrt.
TE EGY SENKI VAGY (már bocsi, de ez az igazság), A MUNKAVÉGZÉS HELYÉN EGY MÁSIK CÉG, EGY SZOLGÁLTATÓ ALKALMAZOTTJA, A MUNKÁLTATÓDNAK PEDIG EGY KIHELYEZETT ALKALMAZOTT! (amely munkáltató sokszor csak egy alvállalkozó, így mindenki a másikra mutogat)
Munkaruha, formaruha, a helytől függ, irodaházban általában öltöny-ing-nyakkendő, kisebb elvárás esetén céges ing, vagy gyakorlónadrág-póló.
Mivel a legtöbb kis cég egy nagyobb cég alvállalkozója, ezért sokszor a fővállalkozó formaruháját kapod.
A formaruha viselését ugyan elvárják, de sokszor nehézkes a hozzájutás, pláne megfelelő méretben és darabszámban.
(hallottam már olyan helyről is, ahol kifizetették a formaruha árát a munkavállalóval)
Üdv a vagyonőr világban!
Ez hely és cég függő!
Valahol azt mondják hogy fekete nadrág fekete cipőbe és fekete kabátba a gyere ami van neked otthon, valahol meg adnak formaruhát aminek a költségét havi szinten a te fizetésesből vonják majd le!
Én 5 éve csinálom de menekülök belőle, nagyon "mocskos" szakma!
Ezeket akár én is írhattam volna:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!