Vagyonőr öltözet?

Figyelt kérdés
Üdv. frissen vizsgázott vagyonőr vagyok. érdekelne hogy majd amit adnak ruhát a munkahelyemen (vagy nekem kell venni?) tehát az adott forma ruhát azt csak az adott területen lehet hordani ahol őrködök? haza abba nem mehetek? mindig át kell majd öltözni munka kezdés és befejezéskor?
2015. okt. 30. 23:25
 1/4 anonim válasza:

változó.

nekem van olyan ismerősöm, aki a MOL-ban vagyonőr, neki adják a ruhát meg a bakancsot, és abban megy dolgozni meg haza is.

de ha akarja akkor van bent öltöző is.

egy másik ismerősöm a SPAR-ban vagyonőr, neki is lehet menni-jönni a munka ruhában.

szerintem ez vagyonőr cégtől függ mit engednek meg, meg talán helytől is, hogy hol van lehetőség átöltözni.

2015. okt. 31. 10:16
 2/4 A kérdező kommentje:
És öltöny vagy security-s polo meg nadrág inkább amit kérnek?
2015. nov. 1. 01:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a cégtől és a helytől függ.

Sok helyen öltöző sincs. Sokszor a munkavégzés helye (pl. Spar) enged kegyelemből a saját öltözőjében öltözni.

Hazamehetsz vagyonőr ruhában is, ezért látsz kora reggel és késő este az utcán annyi formaruhás biztiőrt.

TE EGY SENKI VAGY (már bocsi, de ez az igazság), A MUNKAVÉGZÉS HELYÉN EGY MÁSIK CÉG, EGY SZOLGÁLTATÓ ALKALMAZOTTJA, A MUNKÁLTATÓDNAK PEDIG EGY KIHELYEZETT ALKALMAZOTT! (amely munkáltató sokszor csak egy alvállalkozó, így mindenki a másikra mutogat)

Munkaruha, formaruha, a helytől függ, irodaházban általában öltöny-ing-nyakkendő, kisebb elvárás esetén céges ing, vagy gyakorlónadrág-póló.

Mivel a legtöbb kis cég egy nagyobb cég alvállalkozója, ezért sokszor a fővállalkozó formaruháját kapod.

A formaruha viselését ugyan elvárják, de sokszor nehézkes a hozzájutás, pláne megfelelő méretben és darabszámban.

(hallottam már olyan helyről is, ahol kifizetették a formaruha árát a munkavállalóval)

Üdv a vagyonőr világban!

2015. nov. 1. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez hely és cég függő!

Valahol azt mondják hogy fekete nadrág fekete cipőbe és fekete kabátba a gyere ami van neked otthon, valahol meg adnak formaruhát aminek a költségét havi szinten a te fizetésesből vonják majd le!

Én 5 éve csinálom de menekülök belőle, nagyon "mocskos" szakma!

Ezeket akár én is írhattam volna:

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 5. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!