Pulci kérdése:
Mennyit keres egy ingatlan kozvetito?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 15:34
1/3 anonim válasza:
Mivel vállalkozói jogviszonyban van , így nyilván függ:
1. a bevétel - értékesítési jutalék és egyéb melléktevékenységekből származ(hat)ó bevételektől és kiadásaitól
2. + az adózás módjától és utáni eredményétől
3. és annak felhasználásától.
2/3 anonim válasza:
A kérdés nem elég konkrét. Ha ilyen munkakört hirdetnek, javaslom, hogy ne fogadd el. Jutalékos rendszerben dolgoznak, lehet, hogy hónapokig semmit sem látsz majd, viszont a saját kocsidon fuvarozgasd az ügyfeleket, meg a saját mobilodon hívogasd őket. Hülye, aki elvállalja.
3/3 anonim válasza:
Én ingatlanközvetítőként dolgozok több éve az egyik legnagyobb hálózatnál. Szerintem szélsőségek vannak a szakmában, én nem szoktam javasolni az embereknek, hogy ilyen munkakörben dolgozzanak, mert óriási elhatározás, hit kell. Lehet, hogy 3-6 hónapig nem keresel semmit sem, ellenkezőleg, havi akár 100 ezres nagyságrendű kiadásod van. Viszont a jobbak az átlagkereset többszörösét keresik hosszútávon, de ezért hoznak is áldozatokat, mert heti 40 óránál sajnos többet kell dolgoznunk és egész nap jár az agyuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!