Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkakörben érdemes...

Milyen munkakörben érdemes még keresgélni, ahol van felvétel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen bármit keresek nincs,nincs semmi,kereskedelmi végzettségem van,Székesfehérvár és környékén gyakorlatilag nincs munka! Valaki esteleg tud ezen a környéken???
2010. márc. 17. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

kereskedelmi egy amolyan tömegvégzettség.

vannak kategóriák.

vannak a szakképzettlenek

vannak az átlag végzettségűek akiknek csak papírja van tudása nincs

vannak az átlagvégzettségűek akik viszont értik a szakmájukat

és vannak azok akik sokat tanultak és képezték magukat, ráadásul olyan szakmában amire van kereslet

első ránézésre te a 2. vagy, de persze nem tudhatom tutira.

ha nagyon kell a munka, akkor nincs olyan, hogy mit érdemes keresni, akkor keresni kell mindent és elvállalni ha olyan.

keress neten keresőkben:

[link]

keress álláskereső oldalakon

menj be a munkaügyi központba, stb.

jobbat nem tudok javasolni, azt nem tudom, hogy székesfehérváron mennyi a munka.

2010. márc. 17. 15:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Gyes-en vagyok és a linkedet mindennap végignézem...és még jó hogy nem tudod én melyik vagyok...egyébként ahhoz szólt a kérdés aki újat tud nekem mondani,tehát nem hozzád!!!
2010. márc. 17. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
nos ha ilyen paraszt vagy, akkor tuti nem lesz komolyabb munkád se segítséged. a gyereked sajnálom.
2010. márc. 17. 19:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Te meg egy kárörvendő bunkó vagy aki zsíros fizetés mellett röhög ,mert más elől elvette a munkát!!! De ugye ezt innen én nemtudom megítélni...A gyerekeim nem szorulnak sajnálatra és én sem ,egyszerűen most nehéz bunkókám! hOGY TISZTÁN LÁSS KI VAGYOK: 18 éves lányom ,pénzügy -számvitelre megy egyetemre,a 8éves fiam kiváló tanuló,a 2.5éves lányom agyilag fejlettebb mint te leszel valaha...a férjem pedig...megcsókolhatod a seggét de azt is csak engedéllyel ,mert arra sem vagy máltó hogy rádnézzen!!! PARASZT TE VAGY DE NAGY!!!!!!!!
2010. márc. 18. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

nagyon vicces vagy de tényleg:D

és ezenkívül kifejezetten paraszt is. nem veszed észre, hogy rajtam kívül senki nem ír? hm? vajon miért? Talán mert nem tartanak érdemesnek rá. csak én vagyok ilyen mazochista:)

"aki zsíros fizetés mellett röhög ,mert más elől elvette a munkát!!!"

te viszont irigy vagy. én nem kárörvendtem, nem mondtam, hogy "megérdemled" meg ilyenek. de most mondom: "megérdemled", a gyerekeidet ettől még sajnálom, hogy ilyen anyjuk van mint te. a férjedet főleg, szerencsétlen...

nézd, hiába vannak okos gyerekeid, meg olyan férjed akinek a seggét csókolgatásra szoktad felajánlani, attól te még nem leszel jobb.

a saját tudásodat és sikereidet fitogtassad ne másét.

és mellesleg ettől még nem lesz munkád, hogy itt nyomatod a paraszt dumát.

nekem meg főleg nem ártasz vele. egy fáradt nap után inkább kis mosolyt fakasztasz az arcomra a hülyeségeddel.

a munkahelyi interjúkon is így szoktál viselkedni amúgy?

2010. márc. 18. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
jah és ha a közeljövőben segítséget akarsz kérni az oldalon, vagy akárhol máshol, akkor vegyél vissza a stílusodból, mert le sem fognak szarni az emberek. te kérsz segítséget tőlük, ők tesznek neked szívességet, és nem te nekik, hogy ilyen hangnemekben válaszolj.
2010. márc. 18. 17:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Okos enged szamár szenved:):):):) többet ne fáradj a parasztdumáddal nem leszek rád kíváncsi:)hahahaha....szenvedj...sokat...fájdalmasat...te biztos egyedül vagy a világban...sajnállak...
2010. márc. 19. 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

nem szenvedek nem vagyok egyedül, sőt jól fizető állásom van, mert tanultam, dolgozok rendesen, szép jövő áll előttem, én teszek is érte nem úgy mint te.

mindenesetre attól, hogy osztod a "jókívánságokat" attól neked még nem lesz munkád és ugyanúgy egy senki maradsz. szerintem egy életre.

2010. márc. 19. 17:11
 9/12 anonim válasza:

Te elöttem szóló,a felsőbb rendűséged nőiességet sugall,

ugye nő vagy mert ha nem akkor köcsög.Már megbocsáss-

tudod mit inkább ne!

2010. márc. 19. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
nohát, egy teljesen új regisztráció:) véletlenül sincs közöd a kérdezőhöz mi?:) ne ne válaszolj, fölösleges:)
2010. márc. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!