Milyen munkakörben érdemes még keresgélni, ahol van felvétel?
kereskedelmi egy amolyan tömegvégzettség.
vannak kategóriák.
vannak a szakképzettlenek
vannak az átlag végzettségűek akiknek csak papírja van tudása nincs
vannak az átlagvégzettségűek akik viszont értik a szakmájukat
és vannak azok akik sokat tanultak és képezték magukat, ráadásul olyan szakmában amire van kereslet
első ránézésre te a 2. vagy, de persze nem tudhatom tutira.
ha nagyon kell a munka, akkor nincs olyan, hogy mit érdemes keresni, akkor keresni kell mindent és elvállalni ha olyan.
keress neten keresőkben:
keress álláskereső oldalakon
menj be a munkaügyi központba, stb.
jobbat nem tudok javasolni, azt nem tudom, hogy székesfehérváron mennyi a munka.
nagyon vicces vagy de tényleg:D
és ezenkívül kifejezetten paraszt is. nem veszed észre, hogy rajtam kívül senki nem ír? hm? vajon miért? Talán mert nem tartanak érdemesnek rá. csak én vagyok ilyen mazochista:)
"aki zsíros fizetés mellett röhög ,mert más elől elvette a munkát!!!"
te viszont irigy vagy. én nem kárörvendtem, nem mondtam, hogy "megérdemled" meg ilyenek. de most mondom: "megérdemled", a gyerekeidet ettől még sajnálom, hogy ilyen anyjuk van mint te. a férjedet főleg, szerencsétlen...
nézd, hiába vannak okos gyerekeid, meg olyan férjed akinek a seggét csókolgatásra szoktad felajánlani, attól te még nem leszel jobb.
a saját tudásodat és sikereidet fitogtassad ne másét.
és mellesleg ettől még nem lesz munkád, hogy itt nyomatod a paraszt dumát.
nekem meg főleg nem ártasz vele. egy fáradt nap után inkább kis mosolyt fakasztasz az arcomra a hülyeségeddel.
a munkahelyi interjúkon is így szoktál viselkedni amúgy?
nem szenvedek nem vagyok egyedül, sőt jól fizető állásom van, mert tanultam, dolgozok rendesen, szép jövő áll előttem, én teszek is érte nem úgy mint te.
mindenesetre attól, hogy osztod a "jókívánságokat" attól neked még nem lesz munkád és ugyanúgy egy senki maradsz. szerintem egy életre.
Te elöttem szóló,a felsőbb rendűséged nőiességet sugall,
ugye nő vagy mert ha nem akkor köcsög.Már megbocsáss-
tudod mit inkább ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!