Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkahelyet válasszam?

Melyik munkahelyet válasszam?

Figyelt kérdés
Az egyik hely szakmailag közelebb áll hozzám, de ott sajnos elég sok ellenségem van, többek között a (leendő) főnökömmel is elég rossz a kapcsolatom, igaztalan vádakat terjeszt a hátam mögött pl.. A másik hely szakmailag kissé távolabb áll tőlem, de ott az emberek 90%-ával jóban vagyok, szeretnék, ha őket választanám :-) Legkésőbb holnap el szeretném dönteni..
2008. szept. 11. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos, hogy a munkahelyeden jól érezd magad. Szerintem a másodikat válaszd, annak ellenére, hogy szakmailag kicsit távol áll, de gyorsan beletanulhatsz és valószínűnek tartom, hogy a kollégák is a segítségedre lesznek, ha jóban vagy velük. Senki sem kívánhatja a másiknak, hogy olyan helyen dolgozzon, ahol utálják és rossz dolgokat terjesszenek róla. Elég az embernek elvégezni minden nap a feladatát, nincs szükség plusz idegeskedésre a kollégák, főnökök miatt.
2008. szept. 11. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp a másodikat választanám! Hiába van olyan munkád, amit szeretsz és kihívást jelent számodra, ha a munkahelyi légkör rossz, az megkeserítheti az életedet. A stressz nem nagyon egészséges, inkább válaszd a nyugis helyet, hátha ott megleled a kihívást a munkában!
2008. szept. 11. 12:22
 3/5 anonim válasza:
100%

Én is mindenképpen a másodikat váéasztanám,hiszen fontos,hogy milyen az a közeg,ahová mindennap bejársz.

Reggel ha felkelsz,melyik a jobb érzés: te jó ég,már megint dolgoznom kell. vagy inkább, hát kalandra fel, irány a munkahely!

Nem mindegy,hogy milyen a munkahelyed és a környezet,ami ott körülvesz,mert rányomja a bélyegét a napjaidra.

2008. szept. 11. 12:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Ez lesz az első "igazi" munkahelyem, ezért lehet, h túlaggódom kicsit a dolgot.. Igazatok van, a 2.-at fogom választani, hiszen jó légkörben a kicsit kevésbé jó munka is könnyebben megy, másrészt előrelépési lehetőség is több van, ha nem akarnak folyton keresztbe tenni.. Köszi még 1x!
2008. szept. 11. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed:)
2008. szept. 11. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!