Szerintetek mi a legjobb munka egy közgazdász végzettségűnek?
haha hentes :D
én közgazdász végzettségű vagyok, immár 4 éve, és fogalmam sincs.
mondjuk én ki nem állhattam, már bánom h elvégeztem.
most amit csinálok annak köze nincs a végzettségemhez ( elvégeztem egy kozmetikusit, és most alkalmazott vagyok, remélem, amint megtanultam jól németül, sikerül kijutnom)
Na, ez egy marha jó kérdés, ugyanis nincs olyan munkakör, hogy közgazdász, legalábbis nagyon ritka.
Én közgazdász vagyok a külkereskedelmi szakon (BGF), a nyelvi követelmény is elég erős volt. De alig-alig álltak velem szóba pályakezdő koromban. Pénzügyre mentem, de a nyelv miatt vettek fel. Halvány köze nem volt a diplomámnak ahhoz, amit csináltam. A második állásomnál már semmit nem számított a végzettség, csak a tapasztalat, pénzügy megint.
Aztán amikor ez is megszűnt, akkor a nyelv miatt vettek fel belső auditra. Persze a diploma jól jött nekik, de a legtöbb kolllégámnak csak bölcsészdiplomája van. Ezért itt én vagyok a "legmegbecsültebb", anyagilag is, meg kb. félistenként néznek rám, a legbonyolultabb munkákat én kapom. Semmi köze nincs ennek sem a közgázhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!