Milyen szakmát válasszak?
Figyelt kérdés
16 évesen gyakran gondolkodom ezen,mivel felnőtt koromban nem akarok "vágóhídra" menni,ezért olyansmit szeretnék választani,amit szeretek csinálni. Bio-kémia osztályban vagyok és nagyon szeretem a biologiát,a kémiát nem annyira szeretem,de értem. Emellett nagyon szeretem az álkatokat/növényeket. Gondoltam álkatorvosin( de fogalmam nincs,hogy azon belül mik vannak egyáltalán),tengerbiologusra és botanikusra is...véleményeket szeretnék kérni,és nem lenne rossz,ha valaki leirná,hogy az állategészségügyön belül(és azon kivül is) mik vannak(gondolok itt szakirányokra,szakmákra).2015. okt. 20. 20:34
1/2 anonim válasza:
Állatorvosként nem fogsz olyan sokat keresni, ha csak nem sikerül kialakítanod magánpraxist. Az pedig hossuú évek munkája. Ilyen érdeklődéssel a gyógyszermaffiában, izé... gyógyszeriparban tudsz sokat keresni.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezen mé gondolkodok,mindenesetre köszönöm a választ.
2015. okt. 20. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!