Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfiként könyvelönek tanulni?...

Férfiként könyvelönek tanulni? Sokak szerint gáz, miért?

Figyelt kérdés

Azt mondják mivel magas vagyok, versenyszerüen atletizáltam és hobbiból testépítek, valamint a nök szerint jóképü vagyok, hogy gáz lenne ha könyvelö lennék mert az egy kizárólag nöi szakma. Szerintük hülyét csinálnék magamból ezzel a szakmával és még sokan melegnek is hinnének miatta. Ha valakinek mondom hogy könyvelö leszek körberöhög (nincs se szemüvegem, se pattanásaim) Idegenek azt feltételezik rólam hogy rendör vagyok vagy ilyesmi ránézésre.

Jól értek a számokhoz, sajnos a sporttal nem tudok profi szinten foglalkozni mint ahogy az egész életemet arra építettem. Gazdasági föiskolát végeztem, közgazdász diplomám van. Így jött a könyvelés valahogy. 23 évesen kezdenem kell magammal valamit ...

Mit gondoltok?

2015. okt. 20. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az a gáz, hogy felnőtt, diplomás emberként érdekelnek az iyen idióta vélemények. De ha gondolod, menj el rendőrnek vagy ilyesminek.
2015. okt. 20. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Miért lenne gáz? Annyira önbizalomhiányos vagy, hogy a barátaid idióta véleménye alapján választasz pályát?
2015. okt. 20. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
En egyetlen konyvelo ferfit sem ismerek, de ha jol vegzed a munkat, nem erdekelne, hogy meleg vagy.
2015. okt. 20. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért pont könyvelés? Lehet még ezer és egy irányba továbbmenni a pénzügy-számvitellel.
2015. okt. 21. 08:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, a könyvelés szerintem azért ennyire elnőiesedett szakma, mert türelem, precizitás és gyors, hatékony munka szükséges hozzá, a férfiak pedig általában nehezen viselik az aprólékos feladatokat, feszesebb munkatempót. A mi cégünknél volt már egy férfi könyvelő, 1 hónap után azzal a kijelentéssel mondott fel, hogy soha többé nem akarja ezt csinálni :) De ha te kitartó vagy, és tényleg ez érdekel, ne törődj vele, hogy mit mondanak
2015. okt. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!