Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy Tescos pultos?

Mennyit keres egy Tescos pultos?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a hentesekre,csemegésekre,halasokra(akik nem önkiszolgálón vannak)és főállásúak.Bruttó-nettó,mennyi a napi munkaóra,szabadság-szabadnap,túlóra.Órabér.Juttatások.Szóval havi szinten mennyit kap ?

Mennyire sz@r a meló,mennyire g.cik a cégnél?

2010. márc. 16. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
megmondom én neked,mennyire g.cik!Tavaly januárban adtam be az első jelentkezési lapomat,nem hívtak vissza,utána májusban,majd augusztusban,és szeptemberben kettőt is!!Annyira nem voltak képesek,hogy egy állásinterjúra behívjanak,pedig nem vagyok egy nyomorék,átlagos 24 éves lány vagyok,eladóként sok helyen dolgoztam már,tanulékony vagyok,mégsem érdeklek senkit!!!takarítottam közben 3 hónapot,amíg be nem csődölt a cég,most meg azóta nincs egy normális munkám!!
2010. márc. 16. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
És a pénz?
2010. márc. 17. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
hát mivel nem hívtak be,még ezt sem tudták közölni a szemetek!!
2010. márc. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!