Erre a munkára milyen fizetési igény érdemes mondanom?
Figyelt kérdés
Egy multihoz megyek állásinterjúra. A munkakör, amire jelentkeztem, a következőket foglalja magában: dokumentumok, levelezések fordítása több idegen nyelven (nekem 3 nyelvből van felsőfokúm, angol-spanyol-német, első kettőből tanári diplomám is), időnként tolmácsolás, sajtóanyagok megírása, kapcsolattartás a sajtóval, a cég honlapján, közösségi oldalán a tartalmak megírása.
Mint mondtam 3 nyelvet beszélek felsőfokon, van egy anglisztika BA diplomám és egy angol-spanyol tanári MA.
Pályakezdő vagyok, első rendes munkahelyemet keresem. Sajnos fogalmam sincs, ilyen munkára mennyi pénzt lehet kérni az állásinterjún. Túl keveset nyilván nem akarok, de lemaradni sem szeretnék emiatt az állásról.
Köszönöm!
2015. okt. 18. 08:09
1/1 anonim válasza:
Én olyan nettó 180 000 és 220 000 közé tenném a fizetési igényemet. Szerintem ez reális lehet, + általában a nagyobb cégeknél vannak béren kívüli juttatások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!