Milyen szakmát válasszak, ha Németországban szeretnék dolgozni?
Sziasztok!
Angolul folyékonyan beszélek, németet jelenleg is tanulom, középiskolás vagyok. Szeretnék, sőt, az álmom, hogy Németországban vagy Ausztriában dolgozhassak, valami jól fizető szakmát keresek.
A matek és a fizika nem megy, utálom is őket, ezért mindenfajta mérnöki szakmát kilőttem. A nyelveket imádom tanulni, a fentebb említett német és angol mellett tanulom az oroszt és a spanyolt is. Ezért gondoltam, hogy turisztikával kapcsolatos szakmát válasszak. Vagy ezzel nehéz munkát találni? Köszönöm a segítségeket!
Ezenkívül a klasszikus mérnök, IT is keresett és nagyon jól meg is fizetik. De ugye a matek és fizika nem az erősséged, ezeket hanyagoljuk.
Az orvosi 6 éves + szakképzés, abba csak akkor vágj bele, ha ez minden álmod. Vendéglátásban pedig, mint említettem, a szakács szakmával és némi itthoni gyakorlattal lehet jó állásokat megcsípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!