Hogyan válhat valaki magyar szinkronhanggá?
Figyelt kérdés
A magyarszinkron.hu-n láttam infókat tanfolyamokról, de ezek kb. mennyibe kerülnek, meg úgy alapjában hogy van ez az egész?2010. márc. 15. 22:32
1/4 anonim 

válasza:

Igazából ide tényleg ismeretség kell. Ugyanis a szinkronrendező az, aki bevállogat téged egy filmbe. Oda meg név nélkül...
3/4 anonim válasza:
A beethowen utcában van egy szinkronstúdió.100ezer egy 8 hónapos tanfolyam asszem és 5hónap után munkát is kapsz de előtte bekell válogassanak.Engem beválogattak de nem én szerettem volna hanem az apám és én megmondtam hogy én nem vagyok ennek a tanfolyamnak a híve stb...A moviestarstudio órán látogattunk el oda és ott tájékoztattak asszem így lehet hogy néhány szám eltévesztett lehet h nem hónap hanem hét.de kb hogy tisztában légy vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... csauk úgy érdekel.. :)
De egyébként az uccsó válasz utolsó részét nem értettem... =/
2010. márc. 16. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!