Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jól Meglehet élni a Rendezvény...

Jól Meglehet élni a Rendezvényszervező/lakásberendező állásból?

Figyelt kérdés

Rendezvényszervező akarok lenni vagy lakásberendező de nem tudom hogy jól meglehet-e élni belőle

Vlk segitsen egy válasszal.Előre is Köszönöm :)

2015. okt. 11. 16:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A lakberendezőt felejts el Magyarországon, minimális rájuk a kereslet, és az is elsősorban irodákból és üzlethelyiségekből jön össze. Többet kell foglalkoznod az építési, tűz- és balesetvédelmi szabványokkal, mint magával a munkával, még ha ez nem is a te feladatod lenne. A MOME és a KREA viszonylag jó képzést ad, de túl kicsi a hangsúly a CAD-en.

Ha tényleg ezt szeretnéd csinálni, akkor gyere pl. Londonba. Itt alkalmazottként is kapsz évi 25.000 GBP-t, ha bekerülsz egy tervező irodába, és van belőlük nem kevés. Viszont folyékony angol kell, és nem árt, ha az egyetemet is kint végezted.

2015. okt. 11. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Londonban évi 25.000 egyáltalán nem mondható jónak.
2015. okt. 11. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:

"Wolf Katit vagy Kis Grofót vagy hasonló,befutott és elfoglalt sztárt?"

Nálunk még most is ezen röhög az egész iroda!

lol

2015. okt. 12. 07:55
 14/14 anonim ***** válasza:

figyelj nekem nincs rendezvényszervező végzettségem, egyik bnőm meg azt tanulja egyetemen.

de én már sok konferenciát leszerveztem a munkahelyemen. semmi ördögösség nincs benne. akinek van egy kis esze az meg tudja magának csinálni

2015. okt. 13. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!