Jól Meglehet élni a Rendezvényszervező/lakásberendező állásból?
Rendezvényszervező akarok lenni vagy lakásberendező de nem tudom hogy jól meglehet-e élni belőle
Vlk segitsen egy válasszal.Előre is Köszönöm :)
A lakberendezőt felejts el Magyarországon, minimális rájuk a kereslet, és az is elsősorban irodákból és üzlethelyiségekből jön össze. Többet kell foglalkoznod az építési, tűz- és balesetvédelmi szabványokkal, mint magával a munkával, még ha ez nem is a te feladatod lenne. A MOME és a KREA viszonylag jó képzést ad, de túl kicsi a hangsúly a CAD-en.
Ha tényleg ezt szeretnéd csinálni, akkor gyere pl. Londonba. Itt alkalmazottként is kapsz évi 25.000 GBP-t, ha bekerülsz egy tervező irodába, és van belőlük nem kevés. Viszont folyékony angol kell, és nem árt, ha az egyetemet is kint végezted.
"Wolf Katit vagy Kis Grofót vagy hasonló,befutott és elfoglalt sztárt?"
Nálunk még most is ezen röhög az egész iroda!
lol
figyelj nekem nincs rendezvényszervező végzettségem, egyik bnőm meg azt tanulja egyetemen.
de én már sok konferenciát leszerveztem a munkahelyemen. semmi ördögösség nincs benne. akinek van egy kis esze az meg tudja magának csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!