Hogy lehet bírni ezt a beosztást?
Délelőtt miért is nem tudsz sehová elmenni, ha 12-kor kezdesz ? Talán 3-4 órát utazol a munkahelyedig?
Mozi, színház, sportesemények persze korlátozottan elérhetők, de csak nem dolgozol a hónap minden napján.
Én 8-16:30-ig dolgoztam ( vidéken ) és csak fél órát utaztam a munkahelyemre, de pl. egy okmányirodához, orvoshoz, banki ügyhöz stb. szinte mindig szabit kellett kivennem.
Délelőttök szerintem tanulással fognak telni, este már mindenki alszik..
Ebben az a rossz, hogy délelőtt nem fog az agyam.
Jó lehetőség, de nekem pont, hogy délelőtt és este nagyon szarul járnak a buszok, ezért el kell majd indulnom 10:15 körül..
Vidéken , falun általában a műszakkezdésekhez és az iskolákhoz igazítják a buszokat. A falumból pl. 8:30-kor indul reggel az utolsó járat a 13 km-re lévő kisvárosba és a következő 12 óra után. Autó nélkül faluról tényleg nem lehet megoldani a bejárást ilyen munkakezdéshez.
Robogóval, kerékpárral nem tudnál jó időben bejárni?
Nem vidék, nem falu, Budapest környéke :)
Mással nem tudok bejárni, messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!