Normális, ha egy egyetemi tanárnak 120. 000 Ft körül van a fieztése?
Figyelt kérdés
Az egyetemi tanárok nem többet keresnek, mint azok, akik középiskolában tanítanak?2015. okt. 4. 17:57
11/15 anonim válasza:
Sajnos a tanárok fizetése ennyi. Ha jó a szakmájában, akkor ne tanítsa, hanem dolgozzon benne és kétszer annyit fog keresni.
12/15 anonim válasza:
Sajnos igen kb. 400E bruttót kapnak,ami lópikula,egy kezdő fejlesztő nettó 250E alatt szóba se áll veled,hangsúlyozom egy kezdő full kezdő.
Ezért nem értem aki vágja miért megy el egyetemi tanárnak holott a versenyszférában megkeresné ennek a 4-szeresét is,most pl egy matematikusra gondolok,mondjuk elmegy elemzőnek MNB-be,vagy a Morgan Stanleyhez vagy egy programozó professzor,elmehetne szintén fejlesztőnek és mellette ha tanít na az már másabb történet.
De én úgy látom aki vágja sose fog elmenni tanítani hülye lenne,nem a saját pénze ellensége.
13/15 anonim válasza:
A tanári szakma hivatás, erre születni kell, és nyilván nem a fizetésért csinálják. Én műszaki szakközépbe jártam és az egyik szakmai tanárom hihetetlen nagy koponya, ért az informatikához, elektronikához, programozáshoz, és mégis a tanításra tette föl az életét, mert szereti, és át akarja adni a tudását.
14/15 anonim válasza:
"egy kezdő fejlesztő nettó 250E alatt szóba se áll veled,"
Szerintem te még egyetemista lehetsz, és nem látsz a lila ködtől.
15/15 anonim válasza:
Ez most komoly? Nekem eletem elso munkaja volt 120ezres aminel napi 8oraban ultem es kabelt cimkeztem es kozben zenet hallgattam. ennyi es ezert 120ezer. Tuti tobbet kapnak en ezt nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!