IT Associate munkakörben milyen fizetések röpködnek Bp. -n?
Pontosan mit kellene csinálnod egy ilyen munkakörben?
Mi elsősorban szoftverrel és tanácsadással foglalkozó cég vagyunk, de "IT associate" munkakörről még távolról sem hallottam, úgyhogy lövésem sincs, hogy ez mit takar.
Gyorsan megnéztem a Glassdoor mit ír azokról az IT cégekről, ahol dolgoztam, és szerintem elég reális. Szerinted mi vagy miben tér el?
Most az associate-ről nem beszélnék külön, mert ez önmagában annyit tesz, mint ha azt mondod, menedzser. Ezer szintje és fajtája van a vezérigazgatótól a WC tisztasági menedzserig. Itt több információ kellene, minimum az, hogy milyen cégről beszélünk.
Igen tudom, arra gondoltam, hogy akinek van ilyen jellegű tapasztalat, pontosítja.
Én még nem nagyon tudom mihez viszonyítani, másoktól hallottam főleg ezeket. Amiket ott írnak, bruttóban vagy nettóban kell érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!