SOS! Önéletrajz? Mit, hogyan stb?
Mit ne írjunk bele a szakmai önéletrajzba,hogy behívjanak vagy egyáltalán visszaírjanak?
Jobb inkább hülyének látszani?
Mindenki véleménye érdekel!
legalább annyit leírhattál volna, hogy kb miről van szó, mennyire felelsz meg...
ilyen kérdéssel a jobb inkább hülyének lenni rész tuti menni fog :)
Ha tudnál értelmezni akkor nem kérdeznél ilyen baromságot!
Szerinted ha valaki hülyének akar látszani akkor az hülye alapból?
Arra gondoltam,hogy kihagyjam-e belőle,hogy saját vállalkozásom volt és tudok önállóan is dolgozni vagy beleírjam?
Mivel eddig beleírtam és inkább a hülyéket választották mindig helyettem.
ha tudnál kérdezni, akkor kb legalább az állást leírnád, mert nagyon nem mindegy, hogy operátornak jelentkezel egy gyárba, vagy üzletkötőnek, az egyiknél előny a vállalkozás, a másiknál nem feltétlen...
És igen, attól, hogy mit hiszel magadról, a kérdésed alapján máris hülyének látszol, így erre nem kell gyúrnod az tuti :P
kérdező szövegértése 0.
Elég sokat felvételiztetek embereket, és mostanra elmondhatom, hogy téged nem azért nem vettek fel, mert mindig a hülyébbeket választották helyetted.
Ha te sokat felvételiztetsz akkor már értek mindent :(
Egyébként meg természetesen itt írogatnál :) Hahaha
Ha megnézed a technikai topicokat, akkor egy csomó mérnök irogat itt, a gazdaságiban teljesen valid könyvelői válaszokat lehet kapni, miért gondolják az emberek, hogy ide csak full kretének járnak, mint te? :)
De, hogy lásd kivel van dolgod, felteszem neked a kérdést:
"Sziasztok, 5 éves munkatapasztalatom van és OKJ-s vizsgám birka göndörítésből. Az elmúlt 3 évben a saját vállalkozásom vittem, most viszont jelentkeztem a Birka Gyárba bodorítónak. Szerintetek írjam be a saját vállalkozást az életrajzomba, vagy inkább csak annyit, hogy birka göndörítéssel foglalkoztam?"
Látom neked ez a lételemed,hogy beugass másoknak!
Ha ez elégít ki akkor csináld de ne akarj másnak látszani mint ami vagy! :)))
"Mit ne írjunk bele a szakmai önéletrajzba,hogy behívjanak vagy egyáltalán visszaírjanak?
Jobb inkább hülyének látszani?"
"de ne akarj másnak látszani mint ami vagy!"
Akkor ezt meg is válaszoltad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!