Egy nagy nevű pénzügyi szolgáltató multinál kb. mennyi idő, mire lezárják a pályakezdők jelentkezését? Tehát mennyi idő után "adjam fel" és keressek más helyet?
Figyelt kérdés
Kicsit szerencsétlen cím... Szóval nem akarok addig jelentkezni máshova, míg az álommunkámra vissza nem hívnak, vagy vissza nem utasítanak. Mennyi idő ez szerintetek? 2 hét kb.?
Azért nem akarok máshova jelentkezni, mert a kisebb cégeknél és a komolytalanabb diákmelóknál már pár napon belül hívnak interjúra, és nem akarok aláírni egy 3 hónapra / 1 évre szóló szerződést úgy, hogy aztán másnap hív ez a cég...
2015. szept. 25. 14:14
1/4 anonim válasza:
Változó, két hét reálisnak tűnik. Diákmunkáról van szó? Ha elvállalsz mást és mégis hívnak, simán válthatsz. Melyik céghez mennél?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Gyakornoki munkáról van szó, egy big4 cégnél.
2015. szept. 27. 23:52
3/4 A kérdező kommentje:
Simán válthatok? Csak mert láttam pár helyen, hogy konkrét időre keresnek embert, feltételeztem, akkor a szerződésben benne van, hogy maradnom kell x ideig...
2015. szept. 27. 23:53
4/4 anonim válasza:
Simán, tapasztalat. Mondjuk én 3 napig dolgoztam egy cégnél amire hívtak szintén big4 cégtől gyakornoknak. Nem mondom hogy örültek neki de nem tudnak mit csinálni. Nekem olyan 2,5 hét volt mire jeleztek, de ilyenkor már könyvvizsgálaton le szokták zárni a toborzást egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!