Mennyit keres egy gépészmérnök az opelbe? audi vagy opel melyikbe fizetnek jobban illetve hol bescülnek meg jobban?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 19:42
1/6 anonim válasza:
Milyen gépészmérnök az, aki a -ban, -ben ragot nem tudja használni?
2/6 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg nem az.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha gépész mérnök vagy,elküldöd az önéletrajzodat és kapni fogsz választ a kérdéseidre...de te biztos hogy nem vagy az.A szakmunkás végzettségemmel jobban írok helyesen mint te.Sügér. :-)
4/6 lapar válasza:
Én már ültem Audiban is meg Opelben is, egyikben sem fizetnek.
De ha az Opel, Audi autógyárba küldöd az önéletrajzot, érdemes nagy betűvel írni a nevüket, hátha jobbak az esélyek.
5/6 anonim válasza:
Ejha!
Ha gépészmérnök vagy, akkor valamit alaposan elb...tak a képzésed során.
Egyrészt azért, mert elképzelésed sincs a magyar nyelvtanban használatos ragozás fogalmáról.
Másrészt meg azért, mert a jelek szerint nem tudod mik azok a tulajdonnevek.
6/6 anonim válasza:
"...hol bescülnek meg jobban?"
Ahol jobban dolgozol, pajti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!