Az lennék kíváncsi, hogy Pécsen a Konzum Irodaház 2. emelet 209-es ajtaja, az milyen irodát takar? Behívtak állásinterjúra de van egy olyan sejtésem, hogy valami jutalékos lenne.
3. Kommentelő
Köszi, csináltam jutalékos melót. Ha szar az ügyfélkör és nem tudod folyamatosan frissíteni, a vezetőd meg csak arra megy ami 5 perces munka és hozza a nagy jutit, úgy nehéz... De ezek szerint te még nem dolgoztál ilyenben...
Hallod 4.kommentelő IQ bajnok! Ebből találd ki hogy a Zepterről van szó:
Irodai Asszisztens
kollégát azonnali munkakezdéssel.
A beosztáshoz tartozó lényeges feladatok:
A cégnél történő folyamatok támogatása,
Az iroda működéséhez kapcsolódó adminisztrációs teendők elvégzése,
Ügyfelekkel való kapcsolattartás,
Adatbázisok és kapcsolódó iratok naprakész karbantartása, menedzselése.
Ajánlat/jelentkezés készítésében való közreműködés
Elvárások:
Precizitás, megbízhatóság,
Jó kommunikációs készség,
Felhasználói szintű számítógépes ismeretek,
Legalább középfokú végzettség
Próbaidő:
1 hónap
Illetmény és juttatások:
A cég saját bértáblázata szerint
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
A pályázó fényképes, részletes szakmai önéletrajza feltüntetve benne a szakmai tapasztalatot, képzettséget, végzettséget.
Munkavégzés helye:
Pécs - belváros
Amúgy örülök neki, hogy valami gép előtt ülő értelmiségi vagy, aki egész nap pélót rángatva unatkozik a gép előtt. Mi a rákért írtál kommentet. Ráadásul amilyen hülye vagy, a kérdésre választ nem sikerült adni...
És iskola mellett amíg befejezem, igen, szinte mindegy milyen meló.
"Ha szar az ügyfélkör és nem tudod folyamatosan frissíteni"
Jó reggelt, ez a munka lényege! Hozzál ügyfelet! Ha szar az ügyfélkör, csinálj jobbat! A szar ügyfélkörrel a cég sem megy sokra, téged azért fizetne, hogy jó ügyfélkört hozz a cégnek...
Erre nyilván nem tartod magad alkalmasnak...
Egy, egy e-mailt írtak hogy várnak itt és itt... cégnév nem szerepelt, ezért írtam ide a kérdést jó ember! Ha tudom előre hogy mi akkor nem kérdezem meg... így meg hogy tudom nem is érdekel.
Utolsó kommentelőnek, te talán mlm-ben vagy? Te nagyon jól csinálhatod ha csak pozitívumot tudsz felsorolni róla... Nekem nem ment ezért nem is érdekel. Ha menne, anno nem hagytam volna abba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!