Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri az Unix Autónál raktáro...

Megéri az Unix Autónál raktárosként dolgozni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek állásinterjúra. A hirdetésben azt írták hogy az átlagos bruttó bér 210000 forint. Ez mennyire valós?

2015. szept. 17. 07:14
 1/3 anonim válasza:
Hát én nem igazán javaslom. Ez az összeg amit írtál csak kemény túlórával és pörgős melóval jöhet össze. Pörögni kell 1000-el mert a raktárosok csipogó pénzt kapnak ami annyit jelent hogy egy fonalkód leolvasóval kell becsipogni az alkatrészeket. Minnél több a csipogás annál több a pénz. De persze egy csipogás mindöszze 1-2 ft körül van szóval hajtósan kell dolgozni. Emelett mindenért cseszegetve vagy és ha valamit véletlenül elrontasz akkor szemrebbenés nélkül levonják a fizetésedből. Én azt ajánlom kerüld őket jó messzire mert inkorrekt az egész cég!!!
2015. szept. 20. 08:30
 2/3 anonim válasza:

Egy jó tanács, kerüld ezt a céged jó messzire, amennyire csak tudod.

Engem alkatrész értékesítőnek vettek fel, pályakezdőként.

Elmondták, hogy tök jó lesz, 8 óra munka, 100 fölötti fizetés... aha..

Helyette: 12 óra munka minden egyes nap. Fullos pörgés. Betanítást azt valahogy elfejeltették, csak elvárták, hogy magadtól tudd kezelni a programot, meg a kis Pda-t.

A vásárlónak tukmálni kell folyamatosan, ha valami hiányzik leltárkor azt te fizeted ki saját pénzedből vagy ha hiányzik a kasszából.

Reggel fél 7 től este 7 ig garantált, hogy benn voltam.

Üzemanyagpénzt nem fizettek. 80 ezer forintért... zsír.

2015. szept. 21. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Jesszus....

4000 ft/12 óra af.sza......

Remélem majd elfogynak az ember mert jól kiismerik az ilyen és hasonló helyeket....

2016. aug. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!