Angliában átlagfizetés vidéken?
A minimálbér olyan 6,7 font óránként, így ki tudod számolni. Csak egy tippként ajánlom Burton On Trent városát, kb 800-900 magyar él ott. A legtöbb munkahelyen vannak is magyarok. A hátránya, hogy a város kb a karácsonyból él. Rengeteg a raktár, ugye karácsonyra sok dolgozó kell mert mindenki vásárol mindent, de januárra pangás van kb tavasz végéig.
Nem vagyok egy harcedzett Anglia szakértő de dolgoztam már kinn ha van kérdésed nyugodtan írhatsz itt vagy privát üzenetet.
angol szakot végeztél? mert én is, tanárit, azt lehet honosíttatni. mondjuk, attól még álláskeresésnél értetlenek.
na de, szerintem is keress irodai munkát, de a fizu függ a helytől, én észak-keleten vagyok, ez a legszegényebb rész, fizetéseket számolok, s marhára nem keresek 20ezret (csa 16ot).
Kerdezonek, ahogy irtak, az emlitett melokkal nem atlagfizetest fogsz kapni, viszont jo angollal ezeknel jobbat is talalsz, de jo helyen minimalberbol is meg lehet elni.
Kettesnek: "Mert még egy 100-120 ezres magyar nettó utàn is erős visszalèpès az angol minimálbér."
Hat en nem tudom hol laksz, de gyanitom az viszi el a fizetesed nagy reszet.
Nottinghamben teljesen jol ki lehet jonni minimalberbol is.
100ezer felett kerestem otthon, sajat hazban laktunk, de nem jutottunk elore.
Itt hazat berlunk parommal, es meg igy is tobbet tudunk felrerakni, hazakuldeni, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!