Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában átlagfizetés vidéken?

Angliában átlagfizetés vidéken?

Figyelt kérdés
Nem Londonban hanem jóval távolabb, nem túl forgalmas helyen, normális nyelvtudással mennyi a nettó átlagfizetés egyszerű fizikai munkásnak(pl éttermi dolgozó, takarító), ha heti 40 órát nézünk?
2015. szept. 8. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:

A minimálbér olyan 6,7 font óránként, így ki tudod számolni. Csak egy tippként ajánlom Burton On Trent városát, kb 800-900 magyar él ott. A legtöbb munkahelyen vannak is magyarok. A hátránya, hogy a város kb a karácsonyból él. Rengeteg a raktár, ugye karácsonyra sok dolgozó kell mert mindenki vásárol mindent, de januárra pangás van kb tavasz végéig.

Nem vagyok egy harcedzett Anglia szakértő de dolgoztam már kinn ha van kérdésed nyugodtan írhatsz itt vagy privát üzenetet.

2015. szept. 8. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Az àltalad felsorolt munkàk minimálbért fizetnek. Àtlagbért ilyen melóval nem keresed meg. A heti 40 òràt pedig kapàsbòl felejtsd el, àltalában nem adnak annyit, hanem kevessebbet. Ha sok a meló esetleg több. A minimálbér kizárólag órabérben van megadva, ami októbertől 6.70 bruttò. Rohadt kevés mèg vidèken is. Vèleményem szerint ide Angliába kijönni minimálbérért annak èri csak meg akinek otthon szó szerint semmilye nincs. Mert még egy 100-120 ezres magyar nettó utàn is erős visszalèpès az angol minimálbér. Nem is èrtem, sokan itt bóhockodnak pincérként, konyhai munkaerőkènt, pedig lenne lehetőségük otthon is, mert végzettsègük megvan hozzá. Ha èn minimálbért keresnék itt màr nem itt lennék. Sza*ul élni otthon is lehet. De itt a többsèg visszalèp életszínvonalban ès még tapsikol is hozzá. Gyere ki ha van szakmàd, tudod a nyelvet, mert fényévekkel jobb lehetőségek vàrnak. Viszont kicsi bérért beállni pucolni a sz*t azt nem éri meg szerintem. Magasabb a fizetès de az àrak is arányosak ezzel.
2015. szept. 8. 12:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Jól tudom a nyelvet, szakmám nincs, de brit call centerben dolgozom itthon, fogalmam sincs hogy a diplomámmal mit tudnék kint kezdeni, tekintve hogy angolt végeztem.
2015. szept. 8. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor a diploma mellékes kint senkit nem érdekelnek a magyar papírok. De ha már ilyen komolyan beszéled a nyelvet lazán találhatsz rendes minimálbéres melót, sőt akár jobbat is. Pl irodákban, vagy közigazgatási helyeken is. Pl a rendőrségen egy sima titkárnő 20 000 fontot kap évente, ahhoz se kell sok tehetség. Szóval szerintem van esélyed, én retardált nyelvtudással mentem ki kb 1 hónap után kaptam munkát. A legelső munkánál elzavartak mert semmit nem értettem.
2015. szept. 8. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen papìrokkal valòban nem sok a lehetősèg. Viszont jó nyelvtudással lehet szerezni irodai adminisztràciòs melót, lehetsz recepciós, call centeres, néha vannak hogy keresnek angolul es magyarul vagy egyèb keleteu nyelvet beszélőt. Ezek mind többet fizetnek mint a minimálbér. Nem csak a vendèglàtàsbòl, takarìtásbòl lehet itt megélni.
2015. szept. 8. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
októbertől 6,7 a minimál órabér? tényleg? én leragadtam a 6, 31-nél.
2015. szept. 11. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

angol szakot végeztél? mert én is, tanárit, azt lehet honosíttatni. mondjuk, attól még álláskeresésnél értetlenek.

na de, szerintem is keress irodai munkát, de a fizu függ a helytől, én észak-keleten vagyok, ez a legszegényebb rész, fizetéseket számolok, s marhára nem keresek 20ezret (csa 16ot).

2015. szept. 11. 22:09
 8/8 Kliszta ***** válasza:

Kerdezonek, ahogy irtak, az emlitett melokkal nem atlagfizetest fogsz kapni, viszont jo angollal ezeknel jobbat is talalsz, de jo helyen minimalberbol is meg lehet elni.

Kettesnek: "Mert még egy 100-120 ezres magyar nettó utàn is erős visszalèpès az angol minimálbér."

Hat en nem tudom hol laksz, de gyanitom az viszi el a fizetesed nagy reszet.

Nottinghamben teljesen jol ki lehet jonni minimalberbol is.

100ezer felett kerestem otthon, sajat hazban laktunk, de nem jutottunk elore.

Itt hazat berlunk parommal, es meg igy is tobbet tudunk felrerakni, hazakuldeni, mint otthon.

2015. szept. 12. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!