Huszonévesek! Mennyit kerestek havonta?
Változó, átlag hónapban 145 ezer + 30 ezer cafetéria körül, jobb hónapban, amikor van valami ünnep vagy túlóra kifizetés akkor olyan 165 ezer körül + 30 ezer cafetéria.
Most akarok váltani, júliusban végeztem a sulival, mostmár szeretnék diplomás állást, mert itt csak érettségivel vagyok.
21/N
Igaz, én megírom szívesen.
Jelenlegi helyemen sima érettségivel vagyok 2 éve, mikor felvettek 1 év munkatapasztalatom volt. Minőségellenőr vagyok egy Budapesthez közeli multinál.
Semmi különösebb szaktudást nem igényelt a munkám, 1 hónap alatt beletanultam.
Amúgy most végeztem pénzügy-számvitel BSc-n, és középfokú angolom, alapfokú németem van, de sajnos releváns tapasztalatom nem sok, így nem tudom mikor találok más munkát.
1-es voltam.
Informatikus (kliens oldal, gépösszeszerelés, hibaelhárítás, telepítés, hardver-szoftver problémák kezelése stb.)
160.000 nettó. 0 kafetéria
Túlórákkal 180-200ezer.
H-P 8:00-16:30-ig dolgozom.
Raktáros-árubeszerző nettó 113e-ért. Betanításos munka volt, amúgy van 2 okj-s szakmám.
26F
raktáros-áruösszekészítő
24 ffi
érettségivel vettek fel de van szakmám
nettó 100e
Bp.(nagyker)
1 éve dolgozom itt de van tapasztalatom korábbról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!