Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pincér nem hordhat ápolt,...

Pincér nem hordhat ápolt, fazonra igazított borostát/szakállat sem?

Figyelt kérdés
Normális igényes, ápolt borostát/szakállat sem viselhet étteremben pincér?

2015. szept. 6. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem!

Nem szeretném, ha egy majom szolgálna ki!

2015. szept. 6. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Ez az étteremtől függ. Van ahol az ilyen belefér, máshol pedig nem.
2015. szept. 6. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

ma 13:33

akkor főzzél magadnak otthon

2015. szept. 6. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan miért ne hordhatna?


Természetesen hordhat.

2015. szept. 6. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!


Egyébként azért, mert sok helyen olvasom, hogy nem engedik éttermekben, akkor sem, ha tényleg ápolt és csak egy kis borosta van meghagyva az illetőnek. Bár szerintem simán lehet pincér igényes, attól, hogy borostás. Főleg, ha nem összevissza áll, hanem ápolva van.

2015. szept. 6. 15:14
 6/9 A kérdező kommentje:

#1 Csak sajnálni tudlak, ha számodra a majom szó ezt jelenti.


Egyetértek a 3-assal, főzzél magadnak otthon ha te emiatt nevezel valakit majomnak. (Ja, és #3 jót röhögtem :D)

2015. szept. 6. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

De most halál komolyan kérdezem: Mégis mi a gond azzal, ha a pincérnek borostája van?


Gondoltam már mindenre, esetleg arra, hogy belehullik a kajába, de ez sem lehet, mert haja is van (ami jobban hullik, mint a szakáll) illetve a szakácsnak is lehet szakálla...

2015. szept. 6. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést én is tettem már fel magamban egy párszor.

Én nem értem, és azokat az éttermeket se, ahol a borostás arc(illetve ha ezt a pár milliméteres borostát szakállnak nevezik akkor szakállas arc) ápolatlan és nem elfogadható.

2015. szept. 6. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Mivel vannak olyan vendégek, mint az első válaszoló, a tulaj nem fog gondolkodni, hogy a munkavállaló szakállas lelkét ápolgassa, vagy maximalizálja a vendég elégedettségét. Old school étteremben a szakáll bizony no-no, tessék helyette keresni valami menő bisztrót, vagy dinert, ott senkit nem fog zavarni az ilyesmi.
2015. szept. 7. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!