Pincér nem hordhat ápolt, fazonra igazított borostát/szakállat sem?
Nem!
Nem szeretném, ha egy majom szolgálna ki!
ma 13:33
akkor főzzél magadnak otthon
Ugyan miért ne hordhatna?
Természetesen hordhat.
Köszi a válaszokat!
Egyébként azért, mert sok helyen olvasom, hogy nem engedik éttermekben, akkor sem, ha tényleg ápolt és csak egy kis borosta van meghagyva az illetőnek. Bár szerintem simán lehet pincér igényes, attól, hogy borostás. Főleg, ha nem összevissza áll, hanem ápolva van.
#1 Csak sajnálni tudlak, ha számodra a majom szó ezt jelenti.
Egyetértek a 3-assal, főzzél magadnak otthon ha te emiatt nevezel valakit majomnak. (Ja, és #3 jót röhögtem :D)
De most halál komolyan kérdezem: Mégis mi a gond azzal, ha a pincérnek borostája van?
Gondoltam már mindenre, esetleg arra, hogy belehullik a kajába, de ez sem lehet, mert haja is van (ami jobban hullik, mint a szakáll) illetve a szakácsnak is lehet szakálla...
Ezt a kérdést én is tettem már fel magamban egy párszor.
Én nem értem, és azokat az éttermeket se, ahol a borostás arc(illetve ha ezt a pár milliméteres borostát szakállnak nevezik akkor szakállas arc) ápolatlan és nem elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!