Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyakornokok keresnek pénzt?

Gyakornokok keresnek pénzt?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd politológiára, jogra, vagy gazdaságra jàrni egyetemre (még nem döntöttem el). Politikai pályát céloztam meg és, ha egyetem mellett elmennék gyakornoknak az önkormányzatba akkor keresnék pénzt? Ha igen kb. mennyit?
2015. szept. 5. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a pár hetes(talan 6?) kötelezö szakmai gyakorlatra gondolsz akkor ott nem muszaj fizetniük. De hosszabb idore nem alkalmazhatnak ingyen munkast legalisan.

Én pl sose voltam 6 hetesen mert az ugyse jo semmire: meddig lehet 6 hét alatt jutni...?!

Egy évet voltam inkabb gyakornok, annak több értelmét láttam. Minimalber közelit fizettek, kb netto 500Ft orankent.

2015. szept. 5. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
0 - 1000 forint / óra bármit adhatnak, csak rajtuk múlik.
2015. szept. 5. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Önkormányzatoknak nem kötelező adni! de versenyszférában igen.
2015. okt. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!