Önéletrajzba előnyös beleírni, hogy voltam közmunkás?
Nézd, ha valakinek kevés a munkatapasztalata, akkor nyilván ezt se rossz beleírni, mert így legalább látják, hogy azért van munkatapasztalat.
Ha egyébként valami hasonló munkára jelentkezel, mint amit közmunkásként végeztél, mert mondjuk olyan is van, akkor persze, teljesen mindegy, hogy milyen foglalkoztatás keretén belül szereztél tapasztalatot, de szereztél.
Viszont ha egyébként van ezen kívül más munkatapasztalat és olyan helyre jelentkezel, ahol nincs olyan tapasztalatra szükség, amit közmunkásként szereztél, akkor éppen ki is lehet hagyni.
Utolsó, teljes egészében zárójelbe tetted vagy csak a munkahely után zárójelbe beírtad, hogy közfoglalkoztatás?
Az utóbbi 2 évben most vagyok a harmadik ilyen helyen :( Fogalmam sincs, hogy írjam az önéletrajzom, hogy ne az virítson, hogy pár hónapnál tovább nem bírom egy helyen sem, holott csak egy normális munkahelyre vágyom hosszú távon.
Köszönöm a válaszokat.
A helyzet az, hogy elküldtem két helyre is az önéletrajzom, de nem írtam bele, hogy közmunkás is voltam, pusztán azért, mert lehet hogy hátrányosan érint. Talán bele kellett volna, mert azt leszámítva sajnos nekem sincs 2 éve munkahelyem. Egyébként gyártósori munkahelye adtam be jelentkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!