Szegeden másodállás? Hol érdemes keresni?
Szia!
Nem tudom pontosan hogyan érsz rá, de másodállásként szokta keresni a Rókusi Teszkóba embereket mind kasszás, mind árú feltöltő helyekre.
Promóciózni is szoktak ugyanitt, ami talán könnyebben vállalható időben a 3 műszak mellé. (Előbbit nem tudom mennyire lehet összeegyeztetni.)
A kárászon az egyik cukrászdába kerestek még takarításra / mosogatásra embereket, de nem emlékszem mennyi fix órát kellett vállalni / hó.
Szórólapozás ami olyan még hogy 4-6 órában is végezhető kiegészítésként, talán azt is érdemes lenne megnézni:), de konkrét helyeket nem tudok:(.
Szia!
Az előző vagyok.
Hmm, kimondottan ilyen au-pair dolgot nem tudok sajnos. Profession.hu-n talán megéri szétnézni hátha valaki keres hosszabb időre gyerek mellé felügyeletet:).
Bár pár hét múlva az iskola is kezdődik:|.
Amit esetleg még szoktam látni hirdetve, az ilyen különórás dolog gyerkőcök mellé tanítani valamit (pl a héten láttam egy német nyelves hirdetést), de ugye ehhez kellenek ismeretek.
Több tippem nincs, de talán másnak majd lesz:).
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!