Hány km-t vezetnétek naponta maximum munkába?
Eddig napi 50 km-et utaztam tömegközlekedéssel, most lehetőségem lenne egy dupla annyit fizető melóra, ahol kocsival tudnék járni, de napi 100km-et kellene vezetnem (oda-vissza összesen).
Soknak találjátok?
Támogatja a cég az utazást?
Szívem szerint semennyit, mert az utazás, az feleslegesen elpazarolt idő az életemből. Szóval max 50km oda-vissza.
maximum 9ft/km-et.
Sajnos nem olyan munkám van amivel tudnék otthon dolgozni... Így ez nem opció
jelenleg 3,5km re van a munkahelyem, de néha ez is sok.
Napi több 100km-t csak akkor vezetnék, ha olyan fizut adnának ami mellett nem kellene másodállást vállalnom, sem a pénzt számolgatnom, hogy elég e hónap végéig.
Mint írtam most is napi 50 km-t utazok, mivel kis településen élek, kérem hasonló helyzetben lévők válaszoljanak!
Köszönöm
Most felőlem én utazhatok napi 8 órát is ha azt elég jól megfizetik.
Az a baj elmegy 60-70 ezer utazásra havonta, mivel a másik is messze van így esélyes,hogy érdekelne .
Időben erre sem menne el több, mert tömegközlekedés 50km vs kocsi 100km. Hát mivel korábban kell indulnod, gondolom hazafelé sem 5 percenként indul egy járat lényegében időd kevesebb nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!