Németországban tényleg többet kell dolgozni, mint Magyarországon?
Ezek is Èszak-nyugat, mert az sem mindegy. A déliek mások teljesen, de itt eddig akit a szakmában ismertem eddig, mind állandóan bent vannak hétvégén. Kis cégnél elvárják, most nagynál vagyok, itt meg mindenki valahol maga dönti el, és mivel kevesen vagyunk munka meg van, sokszor jönnek, pedig lenne joguk mondani nemet. (1 Mond is mindig)
Amit még meg kell említeni, bár nem Volt kérdés, hogy bizonyos területeken (mérnöki meg összeszerelöi) nagyon divat itt az embereket az ország egyik sarkából a másikba rángatni, mert épp ott van projekt, és akkor lehet hónapokig szállodában lakni. Engem is folyamatosan pingelnek a közvetítök hogy nincs-e kedvem északról a bodensee-hez menni stb. Nagy cégnél ez is elöny hogy az ember helyben van. A feljebb említett szolgáltatóknál meg az emberk simán benyelik azt hogy ök most épp lübeckben laknak, de 1 évet meg Heilbronn-ban dolgznak, aztán mennek Duisburgba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!